Myynti: 050 547 7705 Mikael Riipinen | 0400 458 122 Petri Smedberg E-mail: myynti(at)puomitek.fi

Puomitek Ky - Aluesuojauksen asiantuntija

Alumiiniportti. Kevyt liukuportti teollisuuden aluesuojaukseen.

Kevyt liukuportti


Kevyet liukuportit

Kevyt liukuportti on kevyt ja tilaa säästävä porttiratkaisu. Aidan suuntaisesti aukeava portti on toimintavarma pienten 1-6m ajoaukkojen porttina ja kaksiosaisena se on edullinen ratkaisu isompiinkin ajoaukkoihin. Kevyttä liukuporttia käytetään yleisesti kohteissa joissa portista menevää liikennettä on vähän tai halutaan kevyt ja varmatoiminen portti kustannustehokkaasti. Liukuporttiin voidaan tarvittaessa yhdistää myös käyntiportti.

Liukuportin kehysprofiili (115mm x 75mm) on pursotettua alumiiniprofiilia (AIMgSi T5 SFS 25291) mikä tekee siitä kevyen myös käsikäyttöisenä. Liukuportin vakiokorkeuksia on seitsemän joista kolmea valmistetaan myös piikkilangoin varustettuna. Alumiinista liukuporttia on saatavilla verkko- tai profiilitäytteellä.

Portin automatiikka, koneistaminen ja lukitus

Sähkökäyttöinen kevyt liukuportti lukkiutuu koneistolla ja käsikäyttöinen lukitaan riippulukolla. Sähköisellä avauskoneistolla varustettu portti voidaan avata esim. painikkeella portin vierestä ja kauempaa kauko-ohjauksella tai kortinlukijalla, koodilukolla ja radio-ohjauksella.

Ohjauskeskuksena käytämme mikroprosessoripohjaista keskusmallia, joka sisältää kaikki tavalliset täysautomaattisen käytön ominaisuudet, kuten liitännät turvavalokennolle, kauko-ohjauslaitteille, impulssiavaus ajoneuvoilmaisimesta, 1/2 -aukiohjaus, automaattinen sulkeutuminen käyntiajan rajoitus ja esteen poistumisen tunnustelu.

Liukuportin kannatinpylvässarja valetaan betoniperustaan, jonka syvyys on maaperästä riippuen n. 100cm. Korkoa määritettäessä on huomioitava portin liikkeen ulottuvuus aukeamis- ja sulkeutumissuuntaan. Moottorin jännite 3-vaiheinen 10 A.

Automatiikassa Puomitek Ky toimii yhteistyössä suomalaisen Ovitor Oy:n kanssa.

kysy tarjous