Myynti: Petri Smedberg 0400 458 122, E-mail: puomitek(at)puomitek.fi | Myynti: Mikael Riipinen 050 547 7705, E-mail: myynti(at)puomitek.fi

Puomitek Ky - Aluesuojauksen asiantuntija

Pyöröportit

kysy tarjous


Pyöröportit

Pyöröportti on erinomainen ratkaisu kaikkialle, missä henkilöliikennettä tulee valvoa.
Rakenne sallii vain yhden henkilön kulkea portista kerrallaan esimerkiksi henkilökortin antamalla avauskäskyllä. Pyöröportti on tehokas kulunvalvoja paikoissa, joissa ei ole vartijaa.

Pyöröportti on valmistettu alumiiniprofiilista, ja sen pyörivä telki on anodisoitu luonnonväriin. Runko on pintakäsittelemätön, mutta se voidaan anodisoida luonnonväriin. Porttia voidaan ohjata tavanomaisilla kortti- ja avainlukijoilla sekä kauko-ohjauksella. Pyöröporttia varten tarvitaan 24V jännite, sekä mahdollista valaistusta varten 220V jännite.

Pyöröportin toiminta

  1. Kortinlukijan hyväksyttyä tunnistuskortin, portti sallii kulun pyydettyyn suuntaan (portin ohjaus vaatii eri impulssin sisään- ja uloskulkuun) yhdelle henkilölle kerrallaan. Impulssin pituus 1-2 sekuntia. Mikäli portista ei kuljeta, se lukkiutuu 10 sekunnin kuluttua.

  2. Kortti / painonappi. Sisäänkulku kortinlukijalla ja uloskulku painonapilla.

  3. Kortti / vapaa kulku. Sisäänkulku portinlukijalla ja vapaa uloskulku.

Kauko-ohjaus: Portti voidaan avata valvomosta ulos- tai sisäänkulkua varten yhdelle henkilölle kerrallaan, tai määrätyksi työhöntulo- tai työn päättymisajankohdaksi. Portin pohjaksi valetaan tasainen betonilaatta (170x150cm). Laatan paksuus, raudoitus ja korko määräytyy asennuspaikan mukaan.