Myynti: Petri Smedberg 0400 458 122, E-mail: puomitek(at)puomitek.fi | Myynti: Mikael Riipinen 050 547 7705, E-mail: myynti(at)puomitek.fi

Puomitek Ky - Aluesuojauksen asiantuntija

Puomitek Ky:n Työmaa-aidat ovat tarkoitettu rakennustyömaiden aluesuojaukseen. Meiltä myös työmaa-aitojen vuokraus.

Työmaa-aidat

kysy tarjous


Työmaa-aita

 

Työmaa-aidat ovat oikea ratkaisu väliaikaiseen aitaamiseen sekä rakennustyömaiden suojaamiseen. Elementeistä koottava työmaa-aita soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi erilaisiin vähittäiskaupan ulkosesonkialueiden suojaamiseen tai vaikkapa erilaisten yleisötapahtumien aluesuojaukseen.

Kilpailukykyinen työmaa-aidan hinta ja nopeat toimitukset

Viime vuosina olemme kasvattaneet huomattavasti markkinaosuuttamme työmaa-aitojen toimittajana erityisesti rakennusliikkeille. Työmaa-aitaa on varastossamme ympäri vuoden joten saamme työmaa-aidat asiakkaillemme nopeallakin aikataululla. Normaalisti toimitusaika on 1-2 päivää. Kauttamme saa tarvittaessa myös työmaa-aitojen asennuspalvelua.

Työmaa-aidan tekniset tiedot

Työmaa-aitaelementtimme on sinkittyä terästä ja aitaelementin koko on 3,5m x 2m. Jalkavaihtoehtona on joko betoninen tai muovinen jalka. Betonijalan paino on noin 30kg ja muovijalan paino noin 17 kg. Aitaelementin silmäkoko on 100mm x 260mm, langan vahvuus 3,3mm, vaakaputken vahvuus 40mm ja putken seinämän vahvuus 1,2mm. Työmaa-aidat kiinnitetään toisiinsa kiinnikkeillä jotka sisältyvät aidan hintaan. Aitaan on saatavilla myös portteja sekä saranoita ja kuljetuskehikoita.