Puomitek Oy on Suomen johtava aluesuojausten rakentaja.

Puomitek Oy on Suomen suurin aita- ja portti asennuksiin, huoltoihin sekä korjauksiin erikoistunut yritys. Kauttamme saat verkkoaidat, työmaa-aidat, liukuportit- sekä puomit erilaisiin aluesuojauksiin. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, rakennusliikkeet sekä eri yritykset ja yhteisöt. Meiltä saat kaikki aluesuojauksen palvelut kustannustehokkaasti avaimet käteen periaatteella.

Garda Sikring Group AS osti Puomitek Oy:n liiketoiminnan

Aika oli kypsä katsoa Suomen rajojen ulkopuolelle ja ottaa suuri askel eteenpäin kehityksessä. Meitä halusi ostaa useampi yritys, mutta Garda oli selvästi se, joka halusi meidät eniten. Emme myöskään epäröineet, että norjalaiset olivat hyvä ”match” meille. Puomitek Oy on markkinajohtaja täällä Suomessa ja Garda on samassa asemassa Norjassa.

Kestävä kehitys

Joka päivä lähdemme töihin edistääksemme turvallisuutta, turvattua yhteiskuntaa ja sen arvoja. Tulevaisuudessa jatkamme kehittymistämme ja sopeutumistamme uusiin, entistäkin kestävämpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja innovaatioihin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tämä asettaa uusia vaatimuksia meille kaikille, ketkä ovat kehittämässä toimialaamme.

Ura meillä?

Teemme päivittäin töitä asiakkaidemme turvallisemman työympäristön eteen. Haluatko mukaan jännittävälle matkalle vahvasti kasvavassa yrityksessä?

Tule mukaan tekemään kanssamme aluesuojauksia eripuolille Suomea, tai vastaamaan turvallisuusratkaisujen myynnistä!

Lue avoimista työpaikoistamme ja uramahdollisuuksistamme Puomitekillä.

Ota meihin yhteyttä

Puomitek Oy toimii kaikkialla Suomessa ja autamme mielellämme löytämään ratkaisuja, jotka parhaiten vastaavat turvallisuustarpeitasi. Saat tarvittavan asiantuntemuksen, hinnan ja asennuksen avaimet käteen ratkaisuna.

Puhelin:
+358 50 547 7705

Aukioloajat:
Arkisin: 08:00 – 16:00

Sähköposti:
myynti@puomitek.fi

 

Yhteiskunnan ja arvojen turvaaja
Arvomme Yhteistyö Turvallisuus Avoimuus Luotettavuus Innostus