Myynti ja tarjouslaskenta puh. 050 547 7705 | [email protected] | Työmaa-aidat myynti puh. 0400 451 806 | [email protected]

verkkoaidat ja aitaelementit

Valikoimastamme löydät sopivan aitaratkaisun ja aitaelementit erilaisiin tarpeisiin. Olemme tehneet vuosikymmenet aluesuojauksen ratkaisuja teollisuuteen, kouluihin ja esimerkiksi sähkövoimaloihin. Meiltä saat teollisuusaidat, panssariverkkoaidat, legi-aidat, alumiiniaidat ja teräsaidat halutessasi avaimet käteen asennettuna.

lue lisääpyydä tarjous

ALUMIINIVERKKOAITA

Pitkäikäinen ja edullinen ratkaisu aluesuojaukseen.

Alumiiniverkkoaita on näyttävä ja pitkäikäinen sekä kestävä ratkaisu aluesuojaukseen. Alumiiniverkkoaidat sopivat esimerkiksi sähköasemien, teollisuuskiinteistöjen ja erilaisten kenttien aitaamiseen. Alumiinisen aitaverkon vakiokorkeudet ovat 100cm, 125cm, 150 cm, 175 cm, 200cm, 225cm, 250cm ja 300cm. Myös muut korkeudet ovat mahdollisia.

Asennamme myös aitoihin sopivia portteja. Oli tarpeesi sitten kulkuportti tai liukuportti, käsi- tai konekäyttöinen, nekin saatte kauttamme asennettuna ja avaimet käteen periaatteella. Tutustu eri porttimalleihimme portit –välilehdellä.

Tuoteinfot

Alumiiniverkon silmäkoko on vakiona 50mm. Verkko kudotaan kovaksi vedetystä alumiinilangasta EN-AW 6060. Langan halkaisija on 3,1mm. Vetolujuus on noin 300N/mm2. Alumiinisen verkkoaidan reunalangan halkaisija on 5,5mm.

Alumiiniaitojen pylväät ja vinotuet valmistetaan pursotetusta alumiiniprofiilista EN-AW 6063. Pylvään halkaisija on 70mm ja vinotuen 50-mm.

ELEMENTTIAITA

Elementtiaidat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi päiväkotien, urheilu- ja leikkikenttien, julkisivujen ja erilaisten kiinteistöjen suojaamiseen

 

Elementtiaidat eli kolmilanka-aidat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi päiväkotien, urheilu- ja leikkikenttien, koirapuistojen, julkisivujen sekä erilaisten kiinteistöjen suojaukseen kun tarvitaan erittäin kestävää ja tyylikästä ratkaisua.

Elementtiaitamme on Legin kolmilanka-aitaa. Elementit hitsataan tehtaalla raakalankaan jonka jälkeen niille tehdään pintakäsittelyt. Hitsauksen jälkeen materiaalit kuumasinkitään ISO 1461 standardin mukaisesti ja kuumasinkityksen jälkeen ne myös maalataan. Kolmilanka-aitamme on erittäin kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa aitamalli erinomaisen pintakäsittelyn sekä vahvan rakenteen ansiosta.

Asennusmenetelmämme ovat kustannustehokkaat ja asennusaikamme joustavat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä saat elementtiaitojen asennukset sekä huollot ammattitaidolla vuosien kokemuksella.

Elementtiaitoihin on saatavilla käynti- ja ajoportteja eri mitoilla. Varustamme portit asiakkaamme haluamalla tavalla lapsilukoilla, ylä- ja alasalvoilla jne. Porttimme ovat CE –hyväksyttyjä ja kotimaisia.

Tuoteinfot

Elementin pituus pylvään keskeltä keskelle: 2500mm.

Elementin korkeudet: 630mm, 830mm, 1030mm, 1230mm, 1430mm, 1630mm, 1830mm, 2030mm, 2230mm ja 2430mm. Korkeammat aidat saatavilla esim. 3000mm-6000mm.

Vaakalanka: 2 x 8mm, pystylanka 6mm. (tilauksesta myös muut lankavahvuudet)

Silmäkoot: 50mm x 200mm, 35mm x 200mm.

Materiaali: teräs, kuumasinkitty ISO 1461 ja maalattu

Varastovärit: Ral 7016 t.harmaa, Ral 6005 t.vihreä. Muut värit tapauskohtaisesti varastossa tai tilauksesta.

Tolpat: 60mm x 40mm x 2mm aina 2430mm korkeuteen asti.

Korkeampien aitojen tolpat: 100mm x 40mm tai 120mm x 40mm

VERKKOAITA

Sinkitty verkkoaita soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuskiinteistöjen, varastohallien, erilaisten laitosten, urheilukenttien sekä, muiden isompien alueiden aitaamiseen ja suojaamiseen.

 

Verkkoaita (zn / sinkkiaita)

Sinkitty panssariverkkoaitamme on kestävä, kustannustehokas sekä varma ratkaisu erilaisiin aluesuojauksen tarpeisiin. Sinkitty verkkoaita soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuskiinteistöjen, varastohallien, erilaisten laitosten, urheilukenttien sekä, muiden isompien alueiden aitaamiseen ja suojaamiseen. Asennamme myös aitoihin sopivia portteja. Oli tarpeesi sitten kulkuportti tai liukuportti, käsi- tai konekäyttöinen, niin saatte nekin kauttamme asennettuna ja avaimet käteen periaatteella. Tutustu eri porttimalleihimme tarkemmin porteista kertovilla välilehdillä.

Kustannustehokasta ja kestävää asennusta

Viime vuosina olemme panostaneet vahvasti koneisiin ja kalustoon sekä asennusmenetelmiemme kehittämiseen. Tällä saamme luotua asiakkaillemme nopeat ja joustavat sekä kustannustehokkaat asennusaikataulut laadusta tinkimättä.

Tuoteinfot

Sinkittyä verkkoaitaa löytyy valikoimistamme eri korkeuksilla, yleisin korkeus kiinteistöjen suojaamiseen on 200cm, mutta muitakin vakiokorkeuksia käytetään. Vakiokorkeuksia ovat 100cm, 125cm, 150cm, 175cm, 200cm, 225cm, 250cm ja 300cm. Myös muut korkeudet ovat tarvittaessa mahdollisia. Aidan yläreunaan on mahdollista lisätä myös piikkilankaa turvallisuuden parantamiseksi ja tehostamiseksi.

Sinkityn verkkoaidan silmäkoko on vakiona 50mm, aitaverkkoa saa myös tiheämpisilmäisenä vaihtoehtona jolloin silmäkoko on 40mm. Yleisin ja eniten käytetty lankavahvuus on 2,5mm, valikoimistamme löytyy myös hieman vahvemmalla langalla olevaa aitaverkkoa jolloin lankavahvuus on 3,1mm. Sinkityn panssariverkkoaidan verkko kudotaan vahvasinkitystä teräslangasta jonka vetolujuus on 450N/mm2, verkkoaidan reunalangan vahvuus on yleisimmin 4mm.

Sinkittyä verkkoaitaa saa myös muovitettuna 0,25mm paksulla PVC-muovipinnalla. Värivaihtoehdot muovipinnoitetuissa aidoissa ovat vihreä ja tummanharmaa.

 Puomitek Oy

Puomitek Oy on yksi Suomen suurimmista aluesuojauksia toteuttavista yrityksistä. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat- ja kaupungit sekä eri yritykset ja yhteisöt. 

© 2020 Puomitek Oy. Kotisivut yritykselle Fortamedia.fi