Myynti ja tarjouslaskenta puh. 050 547 7705 | [email protected] | Työmaa-aidat myynti puh. 0400 451 806 | [email protected]

kenelle?

Teemme aluesuojausten ratkaisut yrityksille, kunta- ja kaupunkisektorille ja teollisuuteen. 

Koulut ja päiväkodit

Turvallinen piha lapsille ja koulussa työskenteleville. Olemme toteuttaneet koulujen ja päiväkotien aluesuojauksia satoja ympäri Suomea. Meiltä löytyy osaaminen ja tietotaito turvallisen ympäristön toteutukseen, sekä tieto juuri oikeantyyppisten rakenteellisten ratkaisujen valintaan.

Yritysten ja teollisuuden aluesuojaus

Huolellisesti suunniteltu yrityksen aluesuojaus turvaa henkilökunnan, vieraiden sekä toimittajien asiallisen ja turvallisen kulun yrityksen sisätiloihin ja parkkialueille. Toimitamme portit, aidat yritykselle, sekä näihin liittyvät automatisoidut porttien ja kulkuväylien avaus- ja lukitustekniikat.

Rakennusliikkeet

Teemme tiivistä yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa. Toimitamme työmaa-aidat ja olemme jo suunnitteluvaiheessa ideoimassa tulevien rakennushankkeiden ja projektien aluesuojaus tarpeet.

Urheilukentät

Urheilukenttien aluesuojauksella pyritään rajaamaan harjoittelualueet, sekä estämään asiattomien kävijöiden pääsy kentille aukioloaikojen ulkopuolella. Hyvin suunniteltu aitaus, suojelee myös lähialueiden liikkujia.

Sähkö- ja voimalaitokset

Teemme aluesuojauksen rakennusprojekteja sähkö-ja voimalaitoksiin. 

Puistot

Teemme aluesuojauksen ratkaisuja erilaisiin puistoalueisiin. Esimerkkejä kaupunkien tilaamat koirapuistot. Myös uimarantojen ja julkisten tilojen erilaiset suojaavat rakenteet ovat mahdollisia.