Asennuspalvelu

Pitkän kokemuksemme kautta olemme keränneet ainutlaatuista tietämystä ja kokemusta sekä tuotteista, ratkaisuista että ennen kaikkea asennuksesta. Puomitekillä on Suomen laajin ja kokenein asennustiimi, joka tekee kaikki asennustyöt perustuksista lähtien. Oma kalusto ja omat kokeneet asentajamme varmistavat sen, että urakat saadaan tehtyä ajallaan ja sovitusti. Asennuspalvelumme kattaa koko Suomen.

Ammattimainen asennustiimi

 

Puomitekilla on asennuspalvelu, joka hoitaa asennukset ja huollot sekä korjaukset ympäri Suomen. Tiimeillämme on laaja kokemus useimpien aita- ja porttimallien asennuksesta ja korjauksesta. Tekninen tiimimme varmistaa konekäyttöisten ja automatisoitujen turvaratkaisujemme oikean asennuksen. Meiltä saatte myös aitojen ja porttien korjaus ja huoltopalvelut. Vuosihuoltosopimuksemme esimerkiksi konekäyttöisille porteille takaa asiakkaillemme kustannussäästöä ennakoivan ylläpidon ansiosta.

Haluatko asentaa itse?

Niille, jotka haluavat tehdä asennukset itse, on tietysti mahdollisyys ostaa vain tarvitsemansa materiaalit. Tarjoamme mm. portit, verkkoaidat ja muut aitausmateriaalit sopimuksen mukaan.

Pohjatyöt ja maanrakennus

Asennettaessa porttia, puomia tms. se asennetaan yleensä olemassa oleviin perustuksiin tai betonipäällysteeseen. Jos tätä ei ole saatavilla, voimme tehdä porttien perustustyöt myös itse tarjouksemme mukaisesti. Massanvaihdot ja routasuojaukset tulevat yleensä tilaajalta.

Monterer et gjerde

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä kokoonpanoon liittyen.