Aitasensorit

Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Aitasensorit muuttavat aitauksen älykkääksi aidaksi, havaitsemalla tunkeutujat ennen kuin he pääsevät kiinteistön alueelle. Etäisyyttä mittaavalla teknologialla varustetut aitasensorit voivat paikantaa tarkasti murtoyrityksen ja havaita useita samanaikaisia ei-toivottuja tunkeutumisia.

Sensorit, jotka on asennettu aitoihin, havaitsevat ja paikantavat tunkeutujat aitalinjalla, ennen kuin he pääsevät sisään. Kaapeli-, kuituoptiikka- tai kiihtyvyysmittariin perustuvat järjestelmät toimivat useimpien aitatyyppien kanssa. Sensorit lisäävät merkittävästi turvallisuutta havaitsemalla yritykset leikata, kiivetä tai muuten tunkeutua aidan läpi. Aitaan asennettuja sensoreita voidaan käyttää myös sisä- ja ulkoseinissä.

Aitasensoreidemme avulla voit tuntea olosi turvallisemmaksi, hallita paremmin ja ylläpitää turvallisuutta kiinteistösi ympärillä. Aitasensoreihin investoiminen on yksinkertainen ja tehokas tapa tehdä aidastasi älykkäämpi ja luotettavampi. Havaitse potentiaaliset tunkeutujat ajoissa. Ota varotoimenpiteitä yrityksesi suojelemiseksi.