Garda HiSec 358 elementtiaita

Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Garda HiSec 358 -sarja on päivitetty tarjoamaan monipuolisuutta ja kestävyyttä, joita nykyaikaiset turvallisuushaasteet edellyttävät, samalla kun paneelin läpi on helppo nähdä. Tiheä silmäkoko (76,2 x 12,7 mm) tarjoaa anti-kiipeilyominaisuuksia, jotka varmistavat, että on melkein mahdotonta saada sormia aukkojen sisään ja kiivetä aidan yli ilman apuvälineitä. Aitapaneelit ovat erittäin monipuolisia ja kestäviä.

Aitajärjestelmä on saatavilla jopa 7 metrin korkeudella yhdessä yksittäisessä paneelissa. Jotta voimme tarjota täydellisen, yksinkertaisen ratkaisun, jalka- ja ajoneuvoliikenteen ratkaisut on huolellisesti suunniteltu täyttämään, sekä esteettiset vaatimukset, että ylläpitämään samaa turvallisuustasoa kuin paneeli.

HiSec 358 on myös ihanteellinen integroitavaksi CCTV:n, PID:n ja turvallisuusparannusten kanssa, kuten vastakoukkujen ja piikkilangan kanssa, jotka kaikki voidaan toimittaa osana täydellistä avaimet käteen -ratkaisua. Kaikki HiSec-järjestelmämme ovat BS 1722 Osa 14 mukaisia avoimien verkkojen paneelien laadunvarmistusta varten.

Saatavilla myös LPS1175 A1 (SR1) – katso HiSec SR1 yksityiskohdista.
Pintakäsittely Kaikilla tolppa/paneeli/portit ja maalatut apukomponentit (esim. puristustangot, liukupalat jne.) on suojattu sinkkikerroksella ja sähköstaattisesti levitetty polyesterijauhelakka BS1722 p16 mukaisesti. Esikäsittely varmistaa hyvän adheesion sinkin ja maalikerrosten välillä. Brittiläisessä C1-ympäristössä, kuten määritelty ISO 12944 p2:ssa, tämän pitäisi varmistaa aidan odotettavissa oleva käyttöikä vähintään 15-20 vuotta.

Käyttöikää kaikissa ympäristöissä voidaan pidentää säännöllisellä aidan pesulla. Käyttöikä lyhenee, jos aita vaurioituu. Mahdolliset pinnoitevauriot tulisi korjata eliniän vaikutusten vähentämiseksi. Parannetut maalijärjestelmät, kuten meripinnoitteet, ovat myös saatavilla odotetun käyttöiän pidentämiseksi C2-C5M-ympäristöissä (ISO12944-2).

Tolpat ja kiinnitysyksityiskohdat HiSec 358 -turva-aitajärjestelmällä on tolppa- ja kiinnitysyksityiskohdat, jotka mahdollistavat yksinkertaisen, mutta turvallisen asennuksen. Toimitetaan läpimenevillä pulteilla, aluslevyillä ja muttereilla ja asennetaan joko sähkö- tai käsityökaluilla.