Garda HiSec SR2 Elementtiaita

Sertifioitu korkean turvallisuuden aita Garda HiSec SR2 on erittäin vankka korkean turvallisuuden aita, jota käytetään paikoissa, jotka vaativat korkeaa ympärysaidan turvallisuutta. Paneeli on testattu ja sertifioitu LPS 1175 version 8 B3 mukaisesti. Paneeli koostuu kahdesta kerroksesta jäykkää verkkoa ja kasetteja, jotka on kiinnitetty yhteen täyspitkällä puristustangolla, mikä takaa korkean turvallisuuden kohteessa.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

 

HiSec SR2-luokiteltu aitaratkaisu perustuu alkuperäiseen 358 HiSec-järjestelmään, mutta on vielä vahvempi. HiSec SR2 valmistetaan 4 mm:n vaakasuorilla langoilla ja 10 mm:n pystysuorilla langoilla, joiden välinen etäisyys on 76,2 mm, mikä tarjoaa vahvan esteen kaikille, jotka yrittävät päästä luvattomasti alueelle.

SR2-aitajärjestelmä on myös saanut Secured by Design -akkreditoinnin Chief Police Officers -yhdistykseltä ja turvaluokituksen LPS1175:lle sekä merkinnän Red Bookista Buildings Research Establishment (BRE) -organisaatiolta, saavuttaen turva-arvion B3 versiossa 8 (SR2) numerolla 7.

Garda HiSec SR2 käyttää RHS-tolppasuunnittelua täyspitkällä puristustangolla ja läpimenevillä ruuveilla, aluslaatoilla ja muttereilla ruostumattomasta teräksestä, jotta aitalinjassa ei ole heikkouksia. Uritetut kiinnitysreikät takaavat helpon asennuksen ja jättävät siistin, tasaisen pinnan.

Kaiken tämän huolimatta HiSec SR2 tarjoaa aitaratkaisun, joka poistaa tarpeen käyttää kaksinkertaisen ihon 358-järjestelmää tai muita ylimääräisiä puristustankoja tai kiinnikkeitä, joita et odottaisi standardissa verkkoaitajärjestelmässä. Tämän lisäksi se pitää asennuskustannukset minimissä. Garda HiSec SR2:ta voidaan käyttää myös erilaisten aitahuippujen ja integroitujen ratkaisujen kanssa tarjoten avaimet käteen -ratkaisun korkean turvallisuuden tarpeisiin. Kävely- ja ajoneuvonportteja on myös saatavana sopimaan aitalinjaan.

Pintakäsittely Kaikki tolpat/paneelit/portit ja maalatut apuosat (esimerkiksi puristustangot, liukuvat pultit jne.) hyötyvät suojavasta sinkkikerroksesta ja elektrostaattisesti levitetystä polyesterijauhemaalista BS1722 p16 mukaisesti. Pintakäsittelyssä noudatetaan varovaisuutta varmistaakseen hyvän tartunnan sinkin ja maalikerrosten välillä. Brittiläisessä C1-ympäristössä, kuten määriteltynä ISO 12944 p2:ssa, tämän tulisi taata aidalle vähintään 15–20 vuoden odotettavissa oleva käyttöikä.

Kaikissa ympäristöissä odotettavissa olevaa käyttöikää voidaan pidentää säännöllisellä pesulla. Käyttöikä lyhenee, jos aita vahingoittuu. Mahdolliset pinnoitevauriot on korjattava vaikutuksen vähentämiseksi käyttöikään. Parannettuja maalijärjestelmiä, kuten meripinnoitteet, on myös saatavilla odotetun käyttöiän pidentämiseksi C2-C5M-ympäristöissä (ISO12944-2).

Tolpat ja kiinnitysyksityiskohdat HiSec SR2 turva-aitajärjestelmällä on tolppa- ja kiinnitystiedot, jotka mahdollistavat yksinkertaisen, mutta turvallisen asennuksen. Toimitetaan läpimenevillä ruuveilla, aluslaatoilla ja muttereilla.

Tolppia on saatavana eri pituuksina paneelikorkeuksien ja maaperäolosuhteiden mukaan. Lisävariaatioita on myös saatavilla: jatkot piikkilankaan, tolpat CCTV:lle, sähköaita, valaistus tai muut fyysiset turvajärjestelyt.

Garda HiSec SR2 Turvaportit Garda HiSec SR2 -turva-aitoja voidaan myös yhdistää vastaavilla luokitelluilla liukuporteilla, taittoporteilla ja kääntöporteilla.