Garda Sähköinen Pollari JS48 HA

Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Garda JS48 HA sähköinen pollari, jonka mDure-kuori, alentaa ja varmistaa pienemmät elinkaaren aikaiset kustannukset. Standardikomponentit, jotka ovat pitkäikäisiä, sekä vaihdettavat kuluvat osat. JS-pollarit voivat taata melkein kaikkien keskeisten komponenttien täydellisen vaihdon ilman tarvetta haarukkatrukille tai nostolaitteistolle. Saatavilla EFO-hätänousuominaisuudella, jonka nopeus on 1,5 sekuntia.

Laaja tuotekuvaus

Sertifioitu mukaisesti: PAS68:2013 V/7500 (N3)/48/90:0.7/0.7 IWA14-1:2013 V7200 (N3C)/48/90:0.9

Halkaisija: 275 mm Korkeus: 1000 mm Käyttölämpötila: -40 – +55 °C IP-luokka: IP67

Materiaalityypit ja tekninen suunnittelu käytetään minimoimaan CO2-jalanjälki tuotannossa, materiaalin käytössä ja ylläpidossa:

  • Suunniteltu helppohuoltoiseksi
  • Kehitetty helppoon läpikulkuun
  • Suunniteltu kestämään vaativimmat olosuhteet

Suojakuori on toteutettu ympäristöystävällisestä materiaalista. mDure-kuori on saatavilla monissa eri väreissä ja muodoissa, joita voidaan vaihtaa ajan mittaan. Samalla se suojaa pollarin sylinteriä sisäpuolelta. Kuori on erittäin iskunkestävä ja suojaa naarmuilta ja kulumiselta. Se voi vaimentaa mekaanisia rasituksia ja auttaa vähentämään pysyvän deformoitumisen riskiä.

mDure on äärimmäisen kestävää ja kemiallisesti vastustuskykyistä desinfiointiaineille ja pesuaineille sekä aggressiivisille kemikaaleille, UV-säteilylle ja korroosiolle. Kuori täyttää ympäristövaatimukset eikä sisällä liuottimia tai myrkyllisiä aineita, joten se ei päästä haitallisia päästöjä ympäristöön. Se on vapaa saastuttavista aineista ja voidaan kierrättää, heittää pois kotitalousjätteenä tai polttaa saastuttamatta ympäristöä.

Rilsan® on Arkeman tuotemerkki Nylon 11 / Polyamide 11 (PA 11) -tuotteelle, jonka alkuperä on 100% uusiutuva: biopohjainen (valmistettu lohiöljystä).

Mekaaninen lujuus: kulutusta ja iskuja kestävä, monipuolinen sitkeys ja äärimmäinen kestävyys. Kemiallisesti ja korroosionkestävä.

Optimaalinen käyttö äärimmäisissä sääolosuhteissa.