Garda Sähköpollari JS80 HA

Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Garda JS80 HA sähköpollari, jossa on mDure, vähentää ja varmistaa alhaisemmat elinkaaren kustannukset. Vakiokomponentit pitkällä käyttöiällä ja vaihdettavat kuluvat osat. JS-pollarit voivat taata täydellisen vaihdon lähes kaikille ydinkomponenteille ilman trukin tai nostolaitteiston tarvetta. Voidaan toimittaa EFO-hätäavausominaisuudella, nopeudella 1,5 sekuntia.

 

Sertifioitu seuraavasti: PAS68:2013 V/7500 (N3)/80/90:1.0/0.8 IWA14-1:2013 V7200 (N3C)/80/90:1.3

Halkaisija: 275 mm Korkeus: 1000 mm Käyttölämpötila: -40 – +55 astetta Celsius IP-luokka: IP67

Materiaalityypit ja tekninen suunnittelu käytetään minimoimaan CO2-jälki tuotannosta, materiaalinkäytöstä ja ylläpidosta

• Suunniteltu helpottamaan ylläpitoa

• Kehitetty helpottamaan pääsyä huoltoon

• Suunniteltu kestämään vaativimmat olosuhteet

Ympäristöystävällisestä materiaalista valmistettu suojakuori mDure-kansi voidaan valita useissa eri väreissä ja muodoissa, jotka voidaan vaihtaa ajan myötä. Samalla se suojaa sisäpuolella olevaa polleria. Kansi on erittäin iskun-, naarmun- ja kulumisenkestävä. Se voi vaimentaa mekaanisia rasituksia ja auttaa vähentämään pysyvän muodonmuutoksen riskiä.

mDure on erittäin kestävä ja kemiallisesti kestävä desinfiointiaineille ja pesuaineille, sekä aggressiivisille kemikaaleille, UV-säteilylle ja korroosiolle. Kansi täyttää ympäristövaatimukset ja ei sisällä liuottimia tai myrkyllisiä aineita, joten se ei vapauta haitallisia päästöjä ympäristöön. Se on saasteeton ja voidaan kierrättää, hävittää kotitalousjätteenä tai polttaa ilman ympäristön saastuttamista.

Rilsan® on Arkeman tavaramerkki Nylon 11 / Polyamidi 11 (PA 11) -tuotteelle, jolla on 100% uusiutuva alkuperä: biopohjainen (valmistettu lohiöljystä).

Mekaaninen lujuus: kestävä kulutusta ja iskuja vastaan, yleinen sitkeys ja erittäin kestävä. Kestää kemikaaleja ja korroosiota.

Optimaalinen käyttö äärimmäisissä sääolosuhteissa.