Garda HiSec SR1 elementtiaita

Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

 

Vankka high-secure ominaisuudet tarjoava aitamalli

Jokainen elementti menee päällekkäin tolppien kanssa ja kiinnitetään täyspitkällä puristustangolla, mikä tekee aitaelementin nostamisen tolpan ulkopuolelle erittäin vaikeaksi. Tämä varmistaa nopean ja helpon asennuksen ja tarjoaa hyvän suojan mahdollisia tunkeutujia vastaan. Tuotanto on tiukan laadunvalvonnan alaisena, mikä tarkoittaa, että kaikki aidat ovat tasaisesti ja korkealaatuisia.

Järjestelmä tarjoaa täyden joustavuuden, jossa elementtiaitoja voidaan vaihtaa, jos turvallisuusarviot muuttuvat sijainnin tarpeiden mukaan. Lisäsuojatoimenpiteitä voidaan täyttää käyttämällä valikoimaamme Active Anti-Intruder -turvallisuusasennuksia, kuten piikkilankaa.

Tämä järjestelmä on sopusoinnussa seuraavien standardien kanssa:

BS 1722: Osa 14: Luokka 4 ja on sertifioitu LPS 1175 SR1 (LPS1175 version 7 alaisuudessa). A1 (LPS1175 version 8 alaisuudessa). Tämä on välttämätöntä Secured by Designille ja on mainittu BRE Red Bookissa.

Aitojen pintakäsittely

Kaikki tolpat/paneelit/portit ja maalatut apukomponentit (esimerkiksi puristustangot, liukupultit jne.) on suojattu sinkkikerroksella ja elektrostaattisesti levitetyllä polyesterijauhelakalla BS1722 p16 mukaisesti.

Pohjakäsittelyssä noudatetaan varovaisuutta varmistaaksemme hyvän tartunnan sinkki- ja maalikerrosten välillä. Brittiläisessä C1-ympäristössä, kuten määritelty ISO 12944 p2:ssa, tämän pitäisi varmistaa aidan odotettavissa oleva käyttöikä vähintään 15-20 vuotta.

Odotettavissa oleva elinikä kaikissa ympäristöissä voi pidentyä huoltamalla aitaa säännöllisellä pesulla. Käyttöikä lyhenee, jos aita vaurioituu. Mahdolliset pinnoitevauriot tulisi korjata vähentämään vaikutusta elinikään. Parannettuja maalijärjestelmiä, kuten meripinnoitteita, on myös saatavilla lisäämään odotettavissa olevaa elinikää C2-C5M-ympäristöissä (ISO12944-2).

Tolpat ja kiinnitys yksityiskohdat Järjestelmässä on tolppa- ja kiinnitys yksityiskohdat, jotka tarjoavat yksinkertaisen, mutta turvallisen asennuksen. Toimitetaan happokestävillä läpivienteillä, aluslaatoilla ja muttereilla.

Tolpat ovat saatavilla eri pituuksina vastaamaan paneelikorkeuksia ja maaperäolosuhteita. Lisävariantteja on myös saatavilla: jatkot piikkilankaa varten, tolpat CCTV:lle, sähköaidalle, valaistukselle tai muille fyysisille turvallisuuslaitteille.

Garda HiSec SR1 Turva-aidat Garda HiSec SR1 turva-aidat voidaan myös yhdistää vastaavasti luokiteltujen liukuporttien, taittoporttien ja kääntöporttien kanssa.