Maasensorit

Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Maahan kaivetut sensorit havaitsevat ja paikantavat ihmisten ja ajoneuvojen liikkeet, kun ne lähestyvät tai ylittävät rajan. Täysin piiloon asennetut, maahan kaivetut sensorit ovat näkymättömiä tunkeutujille ja säilyttävät alueen esteettisyyden.

pitkä tuotekuvaus

Kun tunkeutuja liikkuu maan pinnalla, jossa on maahan kaivettu fiberoptinen sensorikaapeli – olipa kyseessä kävely, juoksu, ryömiminen tai ajo – syntyy ominaisia värähtelyjä. Järjestelmä erottaa nämä taustavärähtelyistä ja laukaisee hälytyksen havaitessaan poikkeamia. Varmistaaksesi, että saat vain asiaankuuluvia hälytyksiä, sensorit voidaan kalibroida hylkäämään eläinten havaitsemiset. Sensorit voivat olla joko fiberoptisia tai kaapeliin perustuvia.

Fiberoptisia sensoreita voidaan myös käyttää kolmansien osapuolien aiheuttamien häiriöiden havaitsemiseen putkistoissa ja datakanavien suojauksessa.

Sensoreidemme avulla voit tuntea olosi turvallisemmaksi, hallita paremmin ja ylläpitää turvallisuutta kiinteistösi ympärillä. Havaitse potentiaaliset tunkeutujat ajoissa. Ota varotoimenpiteitä yrityksesi suojelemiseksi.