UltraWave mikroaaltosensorit

Sertifioitu korkean turvallisuuden aita Garda HiSec SR2 on erittäin vankka korkean turvallisuuden aita, jota käytetään paikoissa, jotka vaativat korkeaa ympärysaidan turvallisuutta. Paneeli on testattu ja sertifioitu LPS 1175 version 8 B3 mukaisesti. Paneeli koostuu kahdesta kerroksesta jäykkää verkkoa ja kasetteja, jotka on kiinnitetty yhteen täyspitkällä puristustangolla, mikä takaa korkean turvallisuuden kohteessa.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

UltraWave on mikroaaltosensori, joka luo näkymättömän energiakentän lähettimen (Tx) ja vastaanottimen (Rx) välille. Kun tunkeutuja astuu kenttään, hälytys laukeaa. Aaltosensori on ihanteellinen alueen turvaamiseen sekä porttien ja kulkuväylien suojaamiseen.

 

Lähettäjä luo näkymättömän mikroaaltovoimakentän, joka on suunnattu vastaanottimeen. Digitaaliset signaalinkäsittelyalgoritmit erottavat ”normaalit” ympäristöt tunkeutujien uniikeista signaaleista, jotka kävelevät, juoksevat tai ryömivät.

UltraWave on kustannustehokas ratkaisu erikokoisten alueiden suojaamiseen. Konfiguroitavat taajuudet mahdollistavat detektiivyöhykkeiden päällekkäisyyden kattavuusaukkojen eliminoimiseksi, kun taas joustava kattavuusetäisyys (5-200 m) tekee siitä sopivan sekä suljettujen että avointen alueiden suojaamiseen.

  • Vyöhykkeen pituudet 5:stä 200 metriin
  • Voidaan pinota suuremman havainnointikorkeuden saavuttamiseksi
  • Luotettava havaitseminen kaikissa sääolosuhteissa
  • Konfiguroitavat taajuuskanavat mahdollistavat useamman laitteen toiminnan toistensa lähellä