Myynti ja tarjouslaskenta puh. 050 547 7705 | [email protected] | Työmaa-aidat myynti puh. 0400 451 806 | [email protected]

Työmaa-aita

Työmaa-aita on oikea ratkaisu väliaikaiseen aitaamiseen sekä rakennustyömaiden suojaamiseen. Myymme työmaa-aidat käyttötarkoitusten mukaisesti joko lyhytkestoiseen suojaukseen tai useamman työmaan kestävään suojaukseen. Lisäksi saat meiltä kaikki lisätarvikkeet aitojen kuljetukseen ja säilymiseen ja läpikulkuun liittyen. Elementeistä koottava työmaa-aita soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi erilaisiin vähittäiskaupan ulkosesonkialueiden suojaamiseen tai vaikkapa erilaisten yleisötapahtumien aluesuojaukseen.
Pyydä tarjousTYÖMAA-AITA.FI KAMPANJASIVUSTO

Työmaa-aita kilpailukykyiseen hintaan!

Työmaa-aidat ovat oikea ratkaisu väliaikaiseen aitaamiseen sekä rakennustyömaiden suojaamiseen. Elementeistä koottava työmaa-aita soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi erilaisiin vähittäiskaupan ulkosesonkialueiden suojaamiseen tai vaikkapa erilaisten yleisötapahtumien aluesuojaukseen. Kauttamme saa tarvittaessa myös työmaa-aitojen asennuspalvelua.

Työmaa-aitaelementin koko on 3,5m x 2,0m ja jalkavaihtoehtona on joko betoni- tai muovijalka. Työmaa-aidoille on saatavilla myös kuljetustelineitä sekä muita varusteita, esimerkiksi portinpyöriä sekä -saranoita.

Työmaa aidat ja niiden tekniset tiedot

Kestävä perusmalli: Työmaa-aita Basic, koko 3500 x 2000mm, pystyputken halkaisija 42mm, vaakaputken 25mm. Verkko 100 x 250 mm ja langat 3,00 x 2,50mm. Aidan paino noin 13,5 kg. Nurkissa lisävahvikkeet tuomassa lisäkestoa.

Vahvempirakenteinen aitamalli: Työmaa-aita Solid, koko 3500 x 200mm, pystyputken halkaisija 42mm, vaakaputken 30mm. Verkko 100 x 250mm ja langat 4,00 x 3,00mm. Aidan paino noin 17 kg. Nurkissa lisävahvikkeet jotka yhdistettynä tukevaan rakenteeseen tekevät aitamallista erittäin kestävän.

Betonijalka 30-35 kg, muovijalka 22kg.

Työmaa-aidat kuljetat kätevästi telineessa

Kuljetusteline Pro: telineeseen mahtuu 30 kpl aitoja, jalkoja ja kiinnikkeitä eli telineeseen mahtuu aitaa 105m. Kuljetustelineessä on trukkipiikeille paikat. Erittäin hyvä aitojen ja jalkojen liikutteluun ja säilyttämiseen. Valmistettu Saksassa, CE-merkitty ja kuumasinkitty.

 Puomitek Oy

Puomitek Oy on yksi Suomen suurimmista aluesuojauksia toteuttavista yrityksistä. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat- ja kaupungit sekä eri yritykset ja yhteisöt. 

© 2020 Puomitek Oy. Kotisivut yritykselle Fortamedia.fi