Garda Security Group vahvistaa edelleen asemaansa Pohjoismaissa

EMK Capital ostaa Heda Securityn Ruotsista

Suuri yrityskauppa turvallisuusalalla

26 Syykuuta 2023. EMK Capital on ostanut Heda Securityn, josta tulee osa Garda Sikring -konsernia. Tällä kaupalla yhtiö vahvistaa asemaansa Pohjoismaiden johtavana turvallisuus- ja aluesuojauksen kokonaistoimittajana, jolla on yrityksiä Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Håkan Fälting,tj Heda Security  ja Jon Ola Stokke, CEO, Garda Sikring Group

Heda Security tarjoaa kaikki mekaaniset ja tekniset turvaratkaisut, kuten esimerkiksi aidat ja portit, erilaisiin aluesuojauksen tarpeisiin. Yhtiö tarjoaa sekä itsenäisiä että monimutkaisempia integroituja turvajärjestelmäratkaisuja, sekä konsultointia, suunnittelua ja huoltopalveluja. Tämän yrityskaupan myötä Garda Sikring Group vakiinnuttaa asemansa myös Ruotsin markkinoilla.

Heda Securityn toimitusjohtaja Håkan Fälting on ylpeä yrityksen jatkuvasta kehityksestä ja sen 30 vuotisesta historiasta. Hän odottaa innolla yrityksen kehittämistä uusien omistajien kanssa. ”Olemme johtava yritysten sekä julkisen sektorin korkeaan turvallisuuteen keskittyvistä aluesuojauksen toimittajista. Olemme Ruotsissa edustettuina 13 konttorilla ja Suomessa omalla yrityksellämme Teknoinfralla.

Meillä on yhteensä 220 työntekijää ja liikevaihtomme on 700 milj. Ruotsin kruunua. Uuden ja vahvan omistajan myötä saamme pääsyn moderneihin ratkaisuihin ja digitaalisiin työkaluihin sekä uusiin markkinoihin ja asiantuntemukseen eri aloilla, kuten ESG. Näin voimme nopeammin kehittää ja toteuttaa monia yhdessä suunnitelluista innovaatio- ja kehitysprojekteistamme.

Samaistumme vahvasti Garda Sikringin visioon ja heidän arvoihinsa ja odotamme innolla, että voimme rakentaa yhdessä parhaan mahdollisen tiimin”, Håkan Fälting sanoo ”Olemme nyt entistä valmiimpia tarjoamaan monipuolisempia ja monimutkaisempia turvallisuusratkaisuja aikana, jolloin yhteiskuntaan vaikuttavat entistä enemmän vallitsevat maailmantilanteet ja epävarmuus.

 

Nyt aloitamme työt synergioiden ja mahdollisuuksien luomiseksi ja hyödyntämiseksi meille, kumppaneillemme, ja mikä tärkeintä, asiakkaillemme, jotka saavat käyttöönsä uusia tuotteita ja lisäosaamista”, sanoo Jon Ola Stokke. Heda Security on nyt osa Gardaa, samalla Garda Sikring Groupin henkilöstön määrä nousee noin 760:een ja liikevaihto yli 2 miljardiin Norjan kruunuun.

 

Kontaktit

Yhteyshenkilö
Garda Sikring Group: Toimitusjohtaja Jon Ola Stokke | Puh. +47 92 23 39 97 | ola@gardasikring.no

Garda Sikring Groupista

Garda Sikring tarjoaa laajan valikoiman fyysisen turvallisuuden tuotteita sekä turvallisuuskonsultointiin, asennukseen, tekniseen palveluun ja hätävalmiuteen liittyviä palveluita. Garda Sikringillä on toimipaikkoja Norjassa, Suomessa, Tanskassa sekä Ruotsissa. Heda Securityn hankinnan myötä meillä on yli 2 miljardin Norjan kruunun vuotuinen liikevaihto ja noin 760 työntekijää. Olemme ylpeitä historiastamme ja tekemästämme työstä ja olemme innovatiivinen, sitoutunut ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti ja olemme intohimolla edistämässä uutta kestävää kasvua ja kehitystä toimialallamme.