EMK Capital ostaa Ruotsalaisen Great Security -yhtiön

Suuri yrityskauppa turvallisuusalalla

Lokakuu 2, 2023. EMK Capital on ostanut Ruotsalaisen turvallisuusalan yhtiön Great Securityn. Kaupan myötä yhtiö integroidaan Garda Sikring Groupiin ja se laajentaa koko konsernin valikoimaa teknisten turvallisuusratkaisujen valikoimissa.

Great Security tarjoaa täyden palvelun turvallisuusratkaisuja, mitkä käyttävät uusinta älyteknologiaa. Yhtiö tarjoaa monipuolisia tuotteita ja palveluja esimerkiksi tietoturvaan, kulunhallintaan, palosuojauksiin ja ovien ja lukkojen hallintaan. Lisäksi yhtiöllä on erilaisia terveydenhuollon turvallisuusratkaisuja.

”Great Securityn hankinnan myötä täydennämme tuotevalikoimaamme ja vahvistamme asemaamme teknisen turvallisuuden alalla. Olemme saaneet asiakaslähtöisen, kattavan, kokeneen ja osaavan tietoturvatoimittajan, jonka ratkaisuja odotamme tarjoavamme pohjoismaisille markkinoille, ” sanoo Garda Sikring Groupin toimitusjohtaja Jon Ola Stokke, Great Securityn liittyessä osaksi Garda Sikring Groupia konsernista tulee Pohjois-Euroopan johtava tietoturvatoimittaja noin 1 200 työntekijällään ja yli 260 miljoonan euron liikevaihdollaan.

 

 

Uudet markkinat ja tuotteet luovat uusia mahdollisuuksia
Great Securityn toimitusjohtaja Pontus Skårner on sitoutunut tukemaan yrityksen tähänastista menestystä, mutta myös kehittämään edelleen osaamista, tuotteita, markkinoita ja mahdollisuuksia, joita suurempi ja laajempi markkina-alue osana Garda Sikring Gropuia tuo mukanaan. Great Security on alansa johtava toimija Ruotsissa, sillä on 36 toimistoa ja myymälää valtakunnallisesti, 450 työntekijää ja noin 80 miljoonan euron liikevaihto. ”Uskon vahvasti, että yhdessä voimme jatkaa kasvua ja luoda uutta kestävää kehitystä ja kasvua kaikille asiakkaillemme. Meille avautuu uusia jännittäviä markkinoita Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Vahva painopisteemme asiakkaisiin, tekniseen turvallisuuteen ja kokonaisratkaisujemme toimitus jatkuu Garda Sikring Groupin mukana”, Pontus Skårner sanoo.

”ESG:ssä Garda Sikring Group on edelläkävijä, ja nyt voimme nopeasti kehittyä ja mukautua uusiin mahdollisuuksiin ja esiin tuleviin sääntelyvaatimuksiin. Meillä on jo ISO 45001 -sertifikaatti, ja tulemme jatkossakin olemaan alallamme ESG-johtaja. Olemme erittäin innoissamme voidessamme lähteä uudelle matkalle rakentamaan yhteistä toimintakulttuuria”, Pontus Skårner sanoo. ”Tämä tuo ’hyvää’ työntekijöillemme ja kaikille asiakkaillemme”, sanoo Pontus Skårner Great Securitysta ja Jon Ola Stokke Garda Sikring Groupista.

Kontaktit

Yhteyshenkilö
Garda Sikring Group: Toimitusjohtaja Jon Ola Stokke | Puh. +47 92 23 39 97 | ola@gardasikring.no

Garda Sikring Group
Garda Sikring tarjoaa laajan valikoiman fyysisen turvallisuuden tuotteita sekä turvallisuuskonsultointiin, asennukseen, tekniseen palveluun ja hätävalmiuteen liittyviä palveluita. Garda Sikringillä on toimipaikkoja Norjassa, Suomessa, Tanskassa sekä Ruotsissa. Great Securityn hankinnan myötä meillä on yli 260 miljoonan euron vuotuinen liikevaihto ja noin 1200 työntekijää. Olemme ylpeitä historiastamme ja tekemästämme työstä ja olemme innovatiivinen, sitoutunut ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti ja olemme intohimolla edistämässä uutta kestävää kasvua ja kehitystä toimialallamme.