18. maaliskuuta 2024 / Lehdistötiedote

Garda Sikring Group ostaa Perimeter Protection Groupin Pohjoismaiden toiminnat

Garda Sikring Group on solminut sopimuksen Perimeter Protection Groupin (GPP Perimeter Protection) Pohjoismaiden toimintojen ostamisesta. GPP Perimeter Protection on alueellisen turvallisuuden alalla toimiva sertifioitujen ratkaisujen johtava tarjoaja. Kaupan myötä Garda Sikring Groupin tuotevalikoima kasvaa vahvistaen osaamista korkean turvallisuuden ratkaisuissa. GPP Perimeter Protectionin työntekijät tulevat osaksi pohjoismaista organisaatiota.

 

 

Olemme uskomattoman iloisia siitä, että GPP Perimeter Protection ja heidän työntekijänsä liittyvät Garda Sikring -perheeseen. Korkean turvallisuuden ratkaisujen kysyntä kasvaa maailmanlaajuisesti ja GPP Perimeter Protectionin hankinnan myötä voimme nyt tarjota laajemman valikoiman sertifioituja ajoneuvoesteitä ja vahvistaa entisestään tarjontaamme korkean turvallisuuden ratkaisuissa. Samalla GPP Perimeter Protectionin asiakkaat saavat kokonaistoimittajan, joka pystyy huolehtimaan aluesuojauksesta ja teknisen turvallisuuden sekä huollon ja kunnossapidon tarpeista”, sanoo konsernin toimitusjohtaja Jon Ola Stokke Garda Sikring Groupista.

 

 

Perimeter Protection Group perustettiin vuonna 1951 ja se on nykyään yksi maailman johtavista korkean turvallisuuden tuotteiden ja palveluiden toimittajista. PPG:n Pohjoismaiden toiminnalla on pitkä historia ja vuosikymmenten kokemus aluesuojauksesta. Pohjoismaisessa organisaatiossa työskentelee 44 henkilöä Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. PPG:n toiminta Pohjoismaiden ulkopuolella tuotantolaitokset Saksassa ja Iso-Britanniassa mukaan lukien eivät kuulu kauppaan. Ne jatkavat toimintaansa muuttumattomina osina PPG:tä.

 

Caroline Talsma, PPG Groupin talousjohtaja ja GPP Perimeter Protectionin toimitusjohtaja, sanoo: ”Olemme iloisia siitä, että GPP Perimeter Protection liittyy Garda Sikring Groupiin. Jaamme samat arvot Garda Sikring Groupin kanssa. Garda Sikring Group toimii jatkossa PPG-tuotteidemme jakelijana Pohjoismaissa. Odotamme innolla, että voimme käyttää yhdistettyä asiantuntemustamme PPG:n tuotevalikoiman kehittämisessä.”

 

PPG:n Ruotsin toimintojen hankinta on saatu onnistuneesti päätökseen. Tanskan ja Suomen toimintojen hankkiminen odottaa tarvittavia viranomaishyväksyntöjä. Tanskan ja Suomen kaupat saatetaan päätökseen heti, kun viranomaiset ovat kaupat hyväksyneet.


Garda Sikring Group
Garda Sikring Group on johtava turvallisuuspalvelujen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Ryhmään kuuluu yrityksiä Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa ja yrityksillä on yhteensä yli 1400 työntekijää. Garda Sikring Group tarjoaa laajan valikoiman fyysisiä ja teknisiä turvallisuustuotteita ja -palveluita, mukaan lukien aluesuojaus, tekninen turvallisuus, korkean turvallisuuden ratkaisut, lukot, tieliikenneturvallisuus ja teollisuusovet. Olemme innovatiivinen, sitoutunut ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja toimittajillemme. Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti. Olemme intohimoisia uuden kestävän kasvun ja kehityksen suhteen alallamme.