Lehdistötiedote / 5. heinäkuuta 2024

Gleich, vi2vi, Schmid Alarm ja Freihoff yhdistävät voimansa

 

Gleich, vi2vi, Schmid Alarm ja Freihoff yhdistävät voimansa.
Korkea kilpailukyky yhdistetyn asiantuntemuksen ansiosta

Neljä keskikokoista turvallisuusteknologian alalla toimivaa yritystä, Gleich Group Aschaffenburgista, vi2vi Group Karlsruhen läheltä, Schmid Alarm GmbH Münchenistä ja Freihoff Group Langenfeldistä, ovat yhdistäneet voimansa. Yhdessä ne ovat muodostaneet yhden Saksan suurimmista turvallisuuspalveluiden tarjoajista. Garda Sikring Group on hankittu tukemaan jatkuvaa kasvua.

Gleich Group, vi2vi Group, Schmid Alarm GmbH ja Freihoff Group ovat jo aiemmin tehneet yhteistyötä suurten asiakasprojektien parissa, täydentäen toistensa asiantuntemusta. Yhteinen ryhmittymä on seuraava askel keskisuurten toimijoiden jatkokehityksessä, jotka ovat kaikki kasvaneet voimakkaasti viime vuosina. Yritykset säilyttävät markkinoilla omat nimensä, mutta toimivat yhtenä ryhmittymänä. Ryhmänä ne ovat nyt entistä kilpailukykyisempiä ja toteuttavat yhdessä monimutkaisia turvallisuusteknologian projekteja kautta Saksan ja Euroopan.

Vahva markkinoilla ja houkutteleva työntekijöille

Yritystemme strategisen yhdistymisen ansiosta tarjoamme nyt laajan portfolion, joka kattaa koko arvoketjun yhdestä lähteestä: konsultoinnin, suunnittelun, toteutuksen ja palvelut IT-suunnattuun turvallisuusteknologiaan, kuten pääsynhallintaan, videonhallintaan ja vaaranhallintajärjestelmiin,” sanoo Uwe Gleich, Gleich Groupin toimitusjohtaja. ”Yhdessä voimme nyt toteuttaa myös ylialueellisia ja monimutkaisia yritysprojekteja sekä laajentaa asiakaskuntaamme erityisesti kriittisen infrastruktuurin (KRITIS) alueella.

 

Yritysryhmä yhdistää myös asiantuntemuksensa kattavissa aiheissa, kuten markkinointi, rekrytointi, rahoitus, laadunhallinta ja henkilöstön kehittäminen. ”Uusi yritysryhmä tekee meistä entistä houkuttelevamman pitkäaikaisille työntekijöillemme ja tuleville kollegoille,” sanoo Tobias Schmid, Schmid Alarm GmbH

toimitusjohtaja. ”Esimerkiksi suunnittelemme omaa koulutusakatemiaa ja haluamme tarjota kollegoillemme yhtiöiden välistä pätevöitymistä. Tämä mahdollistaa meille vielä paremmat kehittymis- ja ylennysmahdollisuudet.”

Sopiva kasvukumppani, jolla on sama arvokäsitys

Uuden yritysryhmän kasvun edistämiseksi Gleich Groupin, vi2vi Groupin ja Schmid Alarmin toimitusjohtajat ovat päättäneet tehdä yhteistyötä kasvukumppanin kanssa. ’Etsinnän aikana meille oli tärkeää, että uusi kumppani jakaa yritysryhmämme arvot – luottamus, laatu ja joustavuus,’ sanoo Mathias Bechler, vi2vi Groupin toimitusjohtaja. ’Siksi vietimme yli vuoden etsiessämme oikeaa kumppania yritysryhmällemme ja kävimme intensiivisiä keskusteluja ja työpajoja. Olemme nyt iloisia saadessamme vahvan kumppanin turvallisuusalalta, Garda Sikring Groupin, joka kuuluu EMK Capitalille.’

Freihoff Group on ollut osa Garda Groupia huhtikuusta 2024 lähtien. Freihoff Group, Gleich Group, vi2vi Group ja Schmid Alarm toimivat nyt Garda Sikring Groupin alaisuudessa.”

 

Kuvateksti: Gleich Groupin, vi2vi Groupin ja Schmid Alarmin toimitusjohtajat ovat päättäneet tehdä yhteistyötä Garda Sikring Groupin kanssa edistääkseen uuden yritysryhmän kasvua. Vasemmalta oikealle: Jens Heil, Gleich Groupin toimitusjohtaja, Tobias Schmid, Schmid Alarmin toimitusjohtaja, Uwe Gleich, Gleich Groupin toimitusjohtaja, Normen Wollmann, Heer GmbH

toimitusjohtaja ja Mathias Bechler, vi2vi Groupin toimitusjohtaja. Lähde: Gleich Group.