Kibo Security Group, Norjalaiseen Garda Sikring Groupiin.

Suuri yrityskauppa turvallisuusalalla

Garda Sikringillä ja Tanskalaisella KIBO Security Groupilla on nyt sama omistaja

EMK Capital on ostanut Kibo Security Groupin ja sulauttaa yhtiön Norjalaiseen Garda Sikring Groupiin. Garda Sikring Groupiin kuuluu myös suomalainen Puomitek Oy. Yritysostolla vahvistetaan asemaa turvallisuusratkaisujen markkinajohtajana Pohjoismaissa. Yrityskauppa toimii virstanpylväänä entistä innovatiivisempiin turvaratkaisuihin, jotka parantavat ketjun kokonaistarjontaa ja tarjoavat asiakkaille entistä laajemmat valikoimat aluesuojauksen suhteen.

Lars Kramer, toimitusjohtaja KIBO ja Jon Ola Stokke

Tämä yrityskauppa luo monia jännittäviä mahdollisuuksia sekä Norjan että Tanskan markkinoille. ”Uusien ja vahvojen resurssien ansiosta meillä on nyt hyvät valmiudet vastata tuleviin turvallisuustarpeisiin ja jatkaa kasvuamme Pohjoismaissa”, sanoo Garda Sikring Groupin toimitusjohtaja Jon Ola Stokke.

 

KIBO on Tanskan johtava kokonaistoimittaja yritysten, laitosten ja julkisten tilojen aluesuojauksessa ja tuvallisuudessa. He tarjoavat aluesuojaukseen aidat ja portit, sekä erilaiset elektronisen valvonnan tuotteet. Lisäksi yritys tarjoaa sekä yksittäisiä ratkaisuja että monimutkaisia integroituja turvajärjestelmiä sekä näiden huolto- ja hätäpäivystyspalveluja. ”Yrityksellä on ammattitaitoinen johtoryhmä sekä kokeneet ja asiantuntevat työntekijät, joihin tutustumista odotamme innoissamme Garda Sikringissä. Nyt aloitamme työn synergioiden ja mahdollisuuksien luomiseksi ja hyödyntämiseksi meille, kumppaneillemme ja erityisesti asiakkaillemme, ” sanoo Jon Ola Stokke. Kun KIBO on osa Garda Sikring -konsernia, työntekijöiden määrä nousee noin 560:een ja liikevaihto yli 110 milj.€.

Organisaatiomuutoksia Garda Sikring Groupissa Norjassa


Yhtiön vahva pohjoismainen laajentuminen tulevaisuudessa tarkoittaa sitä, että Garda Sikringin organisaatiossa tehdään joitakin muutoksia. Jan Ola Stokke ottaa vastuun yhtiössä Pohjoismaiden johtajana ja luovuttaa Norjassa viestikapulan Norjan markkinoiden uudelle johtajalle Kai Rostad Øvregardille. ”Kai tuntee yrityksen, markkinat ja asiakkaamme uskomattoman hyvin. Hän on ollut yrityksemme palveluksessa kolme vuotta ja toiminut tähän asti länsirannikon aluejohtajana ja toimitusjohtajana Bergenissä. Samalla hän on ollut osa meidän keskitettyä johtoryhmäämme. Minä ja koko johtoryhmä olemme erittäin iloisia, että hän hyväksyi tehtävän Garda Sikringin johtajana Norjassa”, sanoo Jon Ola Stokke ja jatkaa: ”Jatkamme tiivistä yhteistyötä, mutta tämän muutoksen myötä voin nyt keskittyä entistä paremmin ketjun toiminnan kehittämiseen kaikkialla Pohjoismaissa”. ”

Olen erittäin innoissani ottaessani vastaan ​​uudet tehtävät ja haasteet. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja luottamuksesta johtaa ja vahvistaa yritystä Norjassa yhdessä 400 työntekijän kanssa. Jotta voin keskittyä uuteen tehtävääni, Bergenin uusi johtaja on jo valittu. Trond Pedersen aloittaa uutena osastopäällikkönä Bergenissä, joten sekä asiakkaista että työntekijöistä pidetään hyvää huolta jatkossa”, Øvregard sanoo. Trond työskentelee jo ennestään Garda Sikringissä, ja on ennen osastopäällikön tehtävään ryhtymistä toiminut operatiivisena päällikkönä suunnittelun, tuotannon ja projektinhallinnan puolella yli 10 vuoden ajan.

Kai Rostad Øvregard ja Jon Ola Stokke

Kontaktit

Yhteyshenkilö
Garda Sikring Group: Toimitusjohtaja Jon Ola Stokke | Puh. +47 92 23 39 97 | ola@gardasikring.no

Garda Sikring Groupista
Garda Sikring tarjoaa laajan valikoiman fyysisen turvallisuuden tuotteita sekä turvallisuuskonsultointiin, asennukseen, tekniseen palveluun ja hätävalmiuteen liittyviä palveluita. Garda Sikringillä on toimipaikkoja Norjassa sekä Suomessa ja Tanskassa. KIBO Security Groupin hankinnan myötä meillä on yli 110 milj. euron vuotuinen liikevaihto ja noin 560 työntekijää. Olemme ylpeitä historiastamme ja tekemästämme työstä ja olemme innovatiivinen, sitoutunut ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti ja olemme intohimolla edistämässä uutta kestävää kasvua ja kehitystä toimialallamme.