Yhteiskunnan ja arvojen turvaaja
Meidän arvomme Yhteistyö Turvallisuus Läpinäkyvyys Uskollisuus Sitoumus

Meidän arvomme

Arvomme muodostavat kokonaisuuden, joka koostuu tunnearvoista ja ajavista arvoista. Arvomme auttavat muokkaamaan ja kehittämään kulttuuria Puomitek Oy:ssä, sekä yhteistyöyrityksissämme. Arvot ohjaavat ja luovat perustan kaikelle sisäiselle ja ulkoiselle viestinnälle.

Ne vaikuttavat käyttäytymiseemme ja viestintäämme, mikä puolestaan antaa sisältöä brändillemme ja asiakkaidemme meihin yhdistämälle yrityskuvalle.

Monterer gjerde

Yhteistyö

Me Puomitekilla toimimme joukkueena ja työskentelemme yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Tiimipelaajina teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Emme pelkää ottaa askelta eteenpäin ja saada asioita aikaan.

Kohtaamme toisemme hymyillen ja suhtaudumme toisiimme sekä asiakkaisiimme kunnioittavasti, mikä takaa hyvän yhteistyön. Hyödynnämme taitojamme ja kokemuksiamme yhdessä haasteiden ratkaisemiseksi ja uusien markkinamahdollisuuksien tunnistamiseksi, tavoitellen yhteistä kehitystä ja kasvua.

Jos kohtaamme odottamattomia tilanteita, hyvät tiimipelaajat löytävät aina yhdessä älykkäitä ratkaisuja.

Turvallisuus

Turvallisuus on DNA:ssamme. Keskitymme päivittäin sekä tuotteidemme että laitteidemme laatuun niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme hyväksi. Hyvä ja turvallinen työympäristö on meille ensisijainen tavoite.

Työntekijöidemme tulee tuntea itsensä huomatuiksi ja huolehdituiksi. Asiakkaidemme tulee luottaa siihen, että toimitamme sovitulla tavalla. Työskentelemme yhdessä turvallisten ratkaisujen luomiseksi kestävää yhteistä tulevaisuuttamme varten!

Läpinäkyvyys

Arvostamme avoimuutta ja läpinäkyvyyttä niin sisäisessä kuin ulkoisessa toiminnassammekin. Läpinäkyvyys luo pohjan molemminpuoliselle luottamukselle, jota haluamme vaalia työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tämä tarkoittaa meille avoimuutta ja suoruutta kaikessa kommunikoinnissa ja kehitystyössä. Tästä syystä emme pelkää poiketa vakiintuneista ajattelutavoista ja etsimme uusia mahdollisuuksia jokaisena päivänä.

Lojale ansatte

Uskollisuus

Voit luottaa meihin, sillä pidämme lupauksemme! Turvallisuus, hyväntahtoisuus sekä kykymme kuunnella ja ymmärtää muita rakentavat luottamusta. Mielellämme haastamme itseämme ja uskallamme esittää kysymyksiä, mutta samalla arvostamme ja kunnioitamme  jo tehtyjä päätöksiä.

Olemme luotettavia ja osoitamme rehellisyyttä sekä avoimuutta asiakkaillemme, ja luotamme toisiimme.

Sitoutuminen

Sitoutuminen on merkittävä voimavara kulttuurissamme ja antaa yhteistä energiaa yrityksen kehittämiseen. Meidän tulee ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja toiveet sekä löytää ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa sekä asiakkaalle että meille.

Olemme motivoituneita ja näytämme innostusta työssämme niin kollegoiden kanssa kuin asiakastapaamisissa, luoden palkitsevan työpäivän. Sitoutuminen tarttuu – työssäkäynnin tulee olla hauskaa!