Meistä

Puomitek Oy  tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia turvallisuusratkaisuja erilaisiin aluesuojausten tarpeisiin ja vaatimuksiin. Turvaamme asiakkaittemme omaisuutta, arvoja ja ihmisiä, sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Työntekijämme ovat tunnettuja osaamisestaan, vahvasta asiakaskeskeisyydestä ja sitoutumisesta tarjota innovatiivisia, vahvoja ja kestäviä ratkaisuja nykyajan ja tulevaisuuden turvallisuushaasteisiin. Puomitek Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, rakennusliikkeet, sekä eri toimialojen yritykset.

Syksyllä 2022 Garda Sikring osti Puomitekin liiketoiminnan. Jatkamme edelleen samalla henkilökunnalla, palvellen vanhoja, sekä uusia asiakkaitamme kuten ennenkin. Kun Garda Sikring on tiimissämme, voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistä enemmän fyysisen turvallisuuden tuotteita ja palveluita. Tämä koskee erityisesti korkean turvallisuuden, sekä kiinteistöturvallisuuden tuoteryhmiä. Lanseeraamme myös uusia palvelu- ja jälkimarkkinapalveluita.

 

Suomen johtava aluesuojausten rakentaja!

Toteutamme yksilölliset ratkaisu avaimet käteen asennettuna. Puomitek Oy on Suomen suurin aita- ja portti asennuksiin, huoltoihin sekä korjauksiin erikoistunut yritys. Kauttamme saat verkkoaidat, työmaa-aidat, liukuportit- sekä puomit erilaisiin aluesuojauksiin. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, rakennusliikkeet sekä eri yritykset ja yhteisöt. Meiltä saat kaikki aluesuojauksen palvelut kustannustehokkaasti avaimet käteen periaatteella.

Miksi valita Puomitek Oy?

Kilpailukykyinen hinta
– Meiltä ostat aina laatutuotteita kohtuuhintaan.

Nopea toimitus ja asennus
– Kaikkialle Suomeen! Halutessasi saat kaiken valmiiksi asennettuna.

Paras valikoima ja myyntipalvelu
– Saat apua sopivimman tuotteen valinnassa.

Keskitymme kestävään kehitykseen

Vastuullisuus, sosiaalinen vastuu, innovaatio ja kehitys ovat aina olleet keskeisiä arvojamme. Meillä Puomitekilla on tärkeää kehittyä tulevaisuudessakin. Kestävä kehitys ja sosiaalinen vastuu toteutuvat strategioissamme selkein tavoittein, jotka juurtuvat vahvasti työntekijöihimme, hallitukseen ja johtoon. Koko henkilökuntamme on ollut mukana toteuttamassa vastuullisuustrategiaa aktiivisesti. Toimintasuunnitelmamme kestävästä kehityksestä on siis koko Puomitekin henkilökunnan yhteisen vision tulos.

Verkkoaidan tuotanto

1920-luvun puolivälissä yksi Garda Sikringin osastoista Norjasta osti ensimmäisen verkkoaidan punontakoneen yritykseen. Nykyään tehtaalla on 4 kaksoisautomaattia ja se tuottaa enemmän panssariverkkoaitaa kuin koskaan ennen. Garda Sikring on nykyään Norjan suurin ja ainoa verkkoaidan valmistaja.

Yhteiskunnan ja arvojen turvaaja
Arvomme Yhteistyö Turvallisuus Avoimuus Luotettavuus Innostus
Ansatte jobber

Etsitkö urallesi uusia haasteita? Tule meille luomaan entistäkin turvallisempaa yhteiskuntaa.

Kasvamme voimakkaasti, ja etsimme nyt uusia ihmisiä vahvistamaan osaamistamme.