Elementtiaidat

Elementtiaita, joka tunnetaan myös nimellä legi-aita tai kolmilanka-aita, on hitsattu ja galvanoitu rakenteeltaan. Tämä tekee niistä erityisen vankkoja, jäykkiä ja loistavasti mukautettavia useimpiin ympäristöihin. Elementtiaidat muodostavat tehokkaan suojan esimerkiksi kiipeilyä ja ilkivaltaa vastaan ​​suojatulle alueelle, missä tarvitaan korkeampaa turvallisuutta tai kriittistä infrastruktuurin suojausta.

Elementtiaitoja käytetään tyypillisesti varastoissa ja logistiikkarakennuksissa, rautateillä, julkisissa rakennuksissa, teollisuudessa, lentokentillä, vankiloissa ja kriittisen infrastruktuurin/korkean turvallisuuden turvaamisessa. Lisäksi elementtiaitoja käytetään laajalti erilaisten urheilukenttien suojaukseen.

Puomitek Oy  tarjoaa laajan valikoiman erilaisia elementtiaitoja aina räätälöitynä asiakkaan tarpeeseen. Elementtiaidat ovat saatavilla useissa eri malleissa, korkeuksilla, väreillä, verkon leveydellä ja lankapaksuudella. Lisäksi päälle voidaan asentaa aallotettua tai piikkilankaa turvallisuuden lisäämiseksi ja aitaelementit asennetaan aina betonoituna maahan täydellisen asennuskestävyyden takaamiseksi.

Elementtiaidoille on saatavilla myös kulkuportit henkilöliikenteelle ja sarana- tai liukuportit ajoneuvoliikenteelle.

Asennamme elementtiaitoja koko maassa.

Suodattimet

Näytetään ainoa tulos