Aidat

Puomitekillä on laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin soveltuvia aitaelementtejä, jotka auttavat ratkaisemaan turvallisuustarpeita erilaisiin kulunhallinnan ja yleisen turvallisuuden tarpeisiin. Pystymme mukauttamaan lähes kaikki ratkaisut esteettisten vaatimusten mukaisiksi. Elementtiaidat ovat tehokas tapa muodostaa toimiva aluesuojaus mihin tahansa tarpeeseen. Vakioaitojen valikoima on laaja, mutta tarjoamme erikoistilauksena myös räätälöityjä aitaratkaisuja. Toimitamme ja asennamme aidat sekä suoritamme huolto-, huolto- ja aitakorjaukset koko Suomen alueella.

Aitaratkaisujen toiminnallisuudet vaihtelevat aitatyypeittäin, mutta yleensä aitoja käytetään maan rajaamiseen, turva-alueisiin tai rajaamaan liikenne- ja henkilökulkua tietylle alueelle. Aitatyypeillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, ja kaikkeen korkeudesta silmäkokoon, langan paksuuteen, kulutuskestävyyteen, materiaalityyppiin, väriin ja muotoiluun. Suunnittelumme auttaa asiakasta lähestymään oikealla ratkaisulla toimintotarpeet edellä.

Puomitek Oy on aluesuojauksen markkinajohtaja Suomessa, voimme antaa sinulle hyviä neuvoja ennen aitaelementtien hankintaa, jotka yksinkertaistavat päätöksentekoprosessiasi ja varmistavat kestävän ja parhaan mahdollisen lopputuloksen, johon olet tyytyväinen. Kysy meiltä lisätietoja aidoista, niin asiantuntijamme auttavat teitä aluesuojauksenne onnistuneessa toteutuksessa.

Tutustu alta erilaisiin aitamalleihin.

Suodattimet

Näytetään kaikki 7 tulosta