Pystypinna-aidat

Pinna-aita koostuu teräsrungosta ja pystysuorista terässpilereistä ja on saatavilla eri korkeuksilla ja muodoilla. Pystypinna-aita näyttää esteettisesti miellyttävämmältä kuin monet muut aidat. Lisäksi korkeat pinna-aidat ovat vaikeammin ylitettävissä kuin muut aidat ja ne aiheuttavat enemmän melua mahdollisessa tunkeutumisessa johtuen tarvittavasta kulmahiomakoneesta tai sahoista.

Pystypinna-aidat sopivat moniin turvallisuustarpeisiin, mutta yleisesti ottaen niiden tarkoitus on lisätä esteettisyyttä, esimerkiksi yksityisissä puutarhoissa, julkisilla alueilla ja viheralueilla. Pystypinna-aidat myös kestävät enemmän rasitusta esimerkiksi lumitöiden yhteydessä, koska aidoissa on suuremmat aukot, jotka antavat lumen liukua läpi sen sijaan, että se painuisi aitaa vasten.

Puomitek tarjoaa laajan valikoiman teräksisiä pinna-aitoja, joissa on erilaisia malleja, korkeuksia ja värejä. Tarjolla on myös malleja, jotka sopeutuvat maaston kaltevuuteen tai jotka on porrastettava maaston mukaan. Porttiratkaisut, jotka vastaavat pinna-aitojen tyyliä, voidaan myös toimittaa kokonaisvaltaisen ulkonäön saavuttamiseksi.

Asennamme pinna-aitoja koko maassa, ja alla voit lukea lisää kaikista mallivaihtoehdoistamme.

Suodattimet

Näytetään kaikki 2 tulosta