Sinkitty verkkoaita

Sinkitty verkkoaita soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuskiinteistöjen, varastohallien, erilaisten laitosten, urheilukenttien sekä, muiden isompien alueiden aitaamiseen ja suojaamiseen.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): FI-7 Osasto:

Sinkitty panssariverkkoaitamme on kestävä, kustannustehokas sekä varma ratkaisu erilaisiin aluesuojauksen tarpeisiin. Sinkitty verkkoaita soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teollisuuskiinteistöjen, varastohallien, erilaisten laitosten, urheilukenttien sekä, muiden isompien alueiden aitaamiseen ja suojaamiseen. Asennamme myös aitoihin sopivia portteja. Oli tarpeesi sitten kulkuportti tai liukuportti, käsi- tai konekäyttöinen, niin saatte nekin kauttamme asennettuna ja avaimet käteen periaatteella. Tutustu eri porttimalleihimme tarkemmin porteista kertovilla välilehdillä.

Kustannustehokasta ja kestävää asennusta

Viime vuosina olemme panostaneet vahvasti koneisiin ja kalustoon sekä asennusmenetelmiemme kehittämiseen. Tällä saamme luotua asiakkaillemme nopeat ja joustavat sekä kustannustehokkaat asennusaikataulut laadusta tinkimättä.

Tuoteinfot

Sinkittyä verkkoaitaa löytyy valikoimistamme eri korkeuksilla, yleisin korkeus kiinteistöjen suojaamiseen on 200cm, mutta muitakin vakiokorkeuksia käytetään. Vakiokorkeuksia ovat 100cm, 125cm, 150cm, 175cm, 200cm, 225cm, 250cm ja 300cm. Myös muut korkeudet ovat tarvittaessa mahdollisia. Aidan yläreunaan on mahdollista lisätä myös piikkilankaa turvallisuuden parantamiseksi ja tehostamiseksi.

Sinkityn verkkoaidan silmäkoko on vakiona 50mm, aitaverkkoa saa myös tiheämpisilmäisenä vaihtoehtona jolloin silmäkoko on 40mm. Yleisin ja eniten käytetty lankavahvuus on 2,5mm, valikoimistamme löytyy myös hieman vahvemmalla langalla olevaa aitaverkkoa jolloin lankavahvuus on 3,1mm. Sinkityn panssariverkkoaidan verkko kudotaan vahvasinkitystä teräslangasta jonka vetolujuus on 450N/mm2, verkkoaidan reunalangan vahvuus on yleisimmin 4mm.

Sinkittyä verkkoaitaa saa myös muovitettuna 0,25mm paksulla PVC-muovipinnalla. Värivaihtoehdot muovipinnoitetuissa aidoissa ovat vihreä ja tummanharmaa.