Alumiini verkkoaita

Alumiiniverkkoaita on näyttävä ja pitkäikäinen sekä kestävä ratkaisu aluesuojaukseen. Alumiiniverkkoaidat sopivat esimerkiksi sähköasemien, teollisuuskiinteistöjen ja erilaisten kenttien aitaamiseen.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): FI-8 Osasto:

Alumiiniverkkoaita on näyttävä ja pitkäikäinen sekä kestävä ratkaisu aluesuojaukseen. Alumiiniverkkoaidat sopivat esimerkiksi sähköasemien, teollisuuskiinteistöjen ja erilaisten kenttien aitaamiseen. Alumiinisen aitaverkon vakiokorkeudet ovat 100cm, 125cm, 150 cm, 175 cm, 200cm, 225cm, 250cm ja 300cm. Myös muut korkeudet ovat mahdollisia.

Asennamme myös aitoihin sopivia portteja. Oli tarpeesi sitten kulkuportti tai liukuportti, käsi- tai konekäyttöinen, nekin saatte kauttamme asennettuna ja avaimet käteen periaatteella. Tutustu eri porttimalleihimme portit –välilehdellä.

Tuoteinfot

Alumiiniverkon silmäkoko on vakiona 50mm. Verkko kudotaan kovaksi vedetystä alumiinilangasta EN-AW 6060. Langan halkaisija on 3,1mm. Vetolujuus on noin 300N/mm2. Alumiinisen verkkoaidan reunalangan halkaisija on 5,5mm.

Alumiiniaitojen pylväät ja vinotuet valmistetaan pursotetusta alumiiniprofiilista EN-AW 6063. Pylvään halkaisija on 70mm ja vinotuen 50-mm.