Acces Pro H puomi

Gardan Access Pro H -puomiin on saatavilla integroitu puomin turvahelma/portti ja se kattaa ajoleveyden jopa 6 metriin. Siinä on laaja valikoima toimintoja ja laajennusmahdollisuuksia plug-in-moduuleilla. Puomin käyttökustannukset ovat alhaiset patentoidun MHTM-puomiautomaation ansiosta, joka on tehokas ja pitkäikäinen. Suuri vääntömomentti takaa parhaan mahdollisen toiminnan myös vaativissa sääolosuhteissa. Sopii kulunvalvontaan pysäköintialueille, liikekiinteistöille, asuinalueille ja vastaaville. Avaamis- ja sulkemisnopeus minimissään 4 sekuntia.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GS-113 Osasto:
Käyttökohteet Erinomainen ratkaisu kaikkiin sisäänkäynteihin, jotka edellyttävät tehokasta ihmisen luvattoman pääsyn estämistä ajoneuvon valvotun sisäänpääsyn lisäksi.

Käytettäväksi aukon leveyksinä 6 metriin asti. Vakiopuomiin saatavilla olevan turvahelman/aidan lisäksi voidaan toimittaa korkeampi 1,3 / 1,8 m aita puomin yli kiipeämisen estämiseksi. Valittavissa vakiovärit RAL 2000 (oranssi), RAL 9006 (valkoinen alumiini) ja RAL 9007 (harmaa alumiini). Varustettu MGC Pro -ohjausyksiköllä. Käytettävissä on viisi tuloa/lähtöä, esim. Ethernet-liitäntää, radiomoduulia tai käytettävissä olevien pysäköintipaikkojen määrän määrittämiseksi tarkoitettua laskurimoduulia varten. Käyttäjä voi konfiguroida kaikki tulot ja lähdöt yksitellen. Käyttäjät voivat myös valita useista tulo- ja lähtötoiminnoista. Avaus- ja sulkemisajat voidaan valita kolmelta tasolta toisistaan ​​riippumatta.

Hyväksytty käytettäväksi henkilöiden liikkuessa alueella

Kun standardin edellyttämät turvalaitteet on asennettu, pienten iskuvoimien ja turva-asetusten ansiosta Access Pro-H on hyväksytty käytettäväksi paikoissa, joissa ihmisten liikkumista ei voida sulkea pois rakenteellisista syistä.