Acces Pro L puomi

Gardan Access Pro L -puomi kattaa jopa 6 metrin ajoleveyden, Ohjausyksikössä on enemmän toimintoja ja lisälaajennusmahdollisuuksia plug-in-moduuleilla verrattuna Accessin perusmalliin. Puomin käyttökustannukset ovat alhaiset patentoidun MHTM-puomiautomaation ansiosta, joka on tehokas ja pitkäikäinen. Suuri vääntömomentti takaa parhaan mahdollisen toiminnan myös vaativissa sääolosuhteissa. Sopii kulunvalvontaan pysäköintialueille, liikekiinteistöille, asuinalueille ja vastaaville. Avaamis- ja sulkemisnopeus minimissään 4 sekuntia.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GS-112 Osasto:
Käyttökohteet Sopii kulunvalvontaan pysäköintialueille, liikekiinteistöille, asuinalueille ja vastaaville.

Käytettäväksi aukon leveyksinä 6 metriin asti. Valittavissa vakiovärit RAL 2000 (oranssi), RAL 9006 (valkoinen alumiini) ja RAL 9007 (harmaa alumiini). Varustettu MGC Pro -ohjausyksiköllä. Käytettävissä on viisi tuloa/lähtöä, esim. Ethernet-liitäntää, radiomoduulia tai käytettävissä olevien pysäköintipaikkojen määrän määrittämiseksi tarkoitettua laskurimoduulia varten. Käyttäjä voi konfiguroida kaikki tulot ja lähdöt yksitellen. Käyttäjät voivat myös valita useista tulo- ja lähtötoiminnoista. Avaus- ja sulkemisajat voidaan valita kolmelta tasolta (4, 6 tai 8s) toisistaan ​​riippumatta.

Hyväksytty käytettäväksi henkilöiden liikkuessa alueella

Kun standardin edellyttämät turvalaitteet on asennettu, pienten iskuvoimien ja turva-asetusten ansiosta Access Pro-L on hyväksytty käytettäväksi paikoissa, joissa ihmisten liikkumista ei voida sulkea pois rakenteellisista syistä.