Acces Pro puomi

Gardan Access Pro -puomi on nopea ja kattaa ajoleveyden 3,5 metriin, Ohjausyksikössä on enemmän toimintoja ja lisälaajennusmahdollisuuksia plug-in-moduuleilla verrattuna Accessin perusmalliin. Puomin käyttökustannukset ovat alhaiset patentoidun MHTM-puomiautomaation ansiosta, joka on tehokas ja pitkäikäinen. Suuri vääntömomentti takaa parhaan mahdollisen toiminnan myös vaativissa sääolosuhteissa. Sopii kulunvalvontaan pysäköintialueille, liikekiinteistöille, asuinalueille ja vastaaville. Avaamis- ja sulkemisnopeus minimissään vain 1.3 sekuntia.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GS-111 Osasto:
Käyttökohteet Sopii kulunvalvontaan pysäköintialueille, liikekiinteistöille, asuinalueille ja vastaaville.

Käytettäväksi aukon leveyksinä 3,5 metriin asti. Valittavissa vakiovärit RAL 2000 (oranssi), RAL 9006 (valkoinen alumiini) ja RAL 9007 (harmaa alumiini). Varustettu MGC Pro -ohjausyksiköllä. Käytettävissä on viisi tuloa/lähtöä, esim. Ethernet-liitäntää, radiomoduulia tai käytettävissä olevien pysäköintipaikkojen määrän määrittämiseksi tarkoitettua laskurimoduulia varten. Käyttäjä voi konfiguroida kaikki tulot ja lähdöt yksitellen. Käyttäjät voivat myös valita useista tulo- ja lähtötoiminnoista. Avaus- ja sulkemisajat voidaan valita kolmelta tasolta (1.3, 1.8 tai 2.5s) toisistaan ​​riippumatta.

Hyväksytty käytettäväksi henkilöiden liikkuessa alueella

Kun standardin edellyttämät turvalaitteet on asennettu ja sulkeutumisnopeus on asetettu 2.5 sekuntiin, Access pro on pienten iskuvoimien ja turva-asetusten ansiosta hyväksytty käytettäväksi paikoissa, joissa ihmisten liikkumista ei voida sulkea pois rakenteellisista syistä.