Acces Pro XL2 puomi

Gardan Access XL2 puomi on erittäin turvallinen, johon on saatavilla integroitu puomin turvahelma/portti ja joka kattaa ajoleveyden jopa 8,5 metriin. Tämä puomi on toimiva ratkaisu leveille tai monikaistaisille teille esim. kuljetusliikkeet, liikealueet ja satamatilat, joihin pääsyä ohjataan yhdellä puomilla. Siinä on laaja valikoima toimintoja ja laajennusmahdollisuuksia. Puomin käyttökustannukset ovat alhaiset patentoidun MHTM-puomiautomaation ansiosta, joka on tehokas ja pitkäikäinen. Suuri vääntömomentti takaa parhaan mahdollisen toiminnan myös vaativissa sääolosuhteissa. Avaamis- ja sulkemisnopeus minimissään 6 sekuntia.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GS-114 Osasto:
Käyttökohteet Tämä on toimiva ratkaisu leveille tai monikaistaisille teille esim. logistiikkakeskukset, liikealueet ja satamatilat, joille pääsyä halutaan hallita yhdellä puomilla.

Käytetään ajoleveyksissä 8,5 metriin asti. Vakiopuomin turvahelman/aidan lisäksi se voidaan toimittaa korkeammalla aidalla (1,3 / 1,8 m) puomin yli kiipeämisen estämiseksi. Valittavissa vakiovärit RAL 2000 (oranssi). Varustettu MGC Pro -ohjausyksiköllä. Käytettävissä on viisi tuloa/lähtöä, esim. Ethernet-liitäntää, radiomoduulia tai käytettävissä olevien pysäköintipaikkojen määrän määrittämiseksi tarkoitettua laskurimoduulia varten. Käyttäjä voi konfiguroida kaikki tulot ja lähdöt yksitellen. Käyttäjät voivat myös valita useista tulo- ja lähtötoiminnoista. Avaus- ja sulkemisajat voidaan valita kolmelta tasolta (6, 8 tai 10s) toisistaan ​​riippumatta.