Acces Pro XXL puomi

Gardan Access XXL -puomi on tarkoitettu leveille ajoväylille ja myös tähän on saatavilla integroitu puomin turvahelma/portti joka kattaa ajoleveyden jopa 10 metriin. Tämä puomi on toimiva ratkaisu erittäin leveille tai monikaistaisille teille esim. kuljetusliikkeet, liikealueet ja satamatilat, joihin pääsyä halutaan ohjata yhdellä puomilla. Siinä on laaja valikoima toimintoja ja laajennusmahdollisuuksia. Puomin käyttökustannukset ovat alhaiset patentoidun MHTM-puomiautomaation ansiosta, joka on tehokas ja pitkäikäinen. Suuri vääntömomentti takaa parhaan mahdollisen toiminnan myös vaativissa sääolosuhteissa. Avaamis- ja sulkemisnopeus minimissään 8 sekuntia.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GS-115 Osasto:
Käyttökohteet Tämä on toimiva ratkaisu erittäin leveille tai monikaistaisille teille esim. logistiikkakeskukset, liikealueet ja satamatilat, joille pääsyä halutaan hallita yhdellä puomilla.

Logistiikkakeskusten, yritysten ja satamatilojen sisäänkäynneille – Access XL2- ja XXL-puomit ovat paras ratkaisu, kun ajoväylät ovat 8,5 m (XL2) tai jopa 10 m (XXL) leveitä ja liikennettä halutaan ohjata yhdellä puomilla.

Access-sarjan ytimessä on innovatiivinen MHTM™-puomiautomaatio, joka erottuu energiatehokkuudellaan, huoltovapaudellaan sekä pitkällä käyttöiällään – Access XL2 ja XXL on suunniteltu kahdelle miljoonalle avaus- ja sulkemiskerralle.