Garda LED-Valotorni 6 valolla 80K

Tämä Led-valaisin työmaalle on joustava, kustannustehokas ja kannettava valaistusratkaisu, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja ja on helppo asentaa joko 3 metriä korkeaan teleskooppitelineeseen tai magneettikiinnikkeeseen. Välkkymättömän 360° valaistus 80 000 lumenilla. Valotorni toimitetaan vakiona teleskooppitelineen kanssa. Magneettikiinnike on saatavilla lisävarusteena. Valotorni on vesitiivis ja soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Saatavilla myös 3 valaisinpäällä, jolloin valoteho on 40 000 lumenia, kysy lisää.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GA-1878 Osasto:

Tämä kannettava ja joustava 360° LED-valotorni antaa sinulle valoa silloin kun tarvitset sitä ja siellä missä tarvitset sitä.

6 valaisinpäätä tuottaa 80 000 lumenia, mikä vastaa 600 W. Tämä on joustava valaistusratkaisu, jossa LED-päät voidaan sijoittaa jopa 360° muotoon.

LED-pää on helppo asentaa teleskooppijalustaan tai magneettiseen kiinnikkeeseen. Valaisinpylvään maksimipituus on 3 metriä, ja sen voi helposti taittaa kasaan ja laittaa kantolaukkuun seuraavaa käyttökertaa varten. Magneettinen kiinnike voidaan asentaa mastoon, konttiin, oveen tai vastaavaan. (magneettikiinnike myydään lisävarusteena).

600 watin LED-pää
360° säädettävä valaistusratkaisu
Kompakti ja kannettava
Välkkymätön, optinen LED
IP44
Jopa 3 metriä korkea teleskooppinen valaisinmasto ja/tai
magneettikiinnike kiinnittämiseen mastoon, konttiin jne.
Nopea ja helppo asennus
Pistorasiakytkentä
Pakattu käytännölliseen ja kestävään kantolaukkuun
Helppo käsitellä, turvallinen käyttää