Garda Lux – Teräksinen taittoportti

Vahva teräslevyyn asennettu taittoportti, jonka ansiosta se on helppo siirtää projektista toiseen. Taitto-ovien käyttö on suositeltaa kohteissa, jossa tilaa on rajoitetusti, ja samalla halutaan turvallinen ratkaisu nopealla avautumisella/sulkeutumisella. Toimitetaan vakiona GSS-moduulilla.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GA-1511 Osasto:

Vahva teräslevyyn asennettu taittoportti, jonka ansiosta se on helppo siirtää projektista toiseen. Taitto-ovien käyttö on ihanteellista paikoissa, jossa tilaa on rajoitetusti, ja samalla halutaan turvallinen ratkaisu nopealla avautumisella/sulkeutumisella. Portti on kehitetty suurille liikennemäärille ja siinä on täysin hitsattu teräsrakenne, joka kestää ankarat työskentely- ja sääolosuhteet.

Kaikissa porteissa on vakiona käsilähetin (kantama 200 m) ja Garda SmartService (GSS). GSS on laite, jossa on integroitu SIM-kortti, GSM-avaus, radiolähetin, vuosikello-kalenterilla, toimintaloki ja räätälöidyt tekstiviesti-ilmoitukset toiminnallisesti kriittisissä laitteissa.

GSS tarjoaa käyttäjille suuria etuja, ja etädiagnostiikkamahdollisuuden ansiosta GSS on tärkeä työkalu asiakkaidemme porttien seisokkien minimoimiseen. Verkkopilviratkaisu tarjoaa yleiskatsauksen kohteen tilasta kaikkina aikoina. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on täysi määräysvalta yrityksen porteissa riippumatta siitä, missä ne ovat.

• Tehokas taittoportti Skandinavian olosuhteisiin
• Nopea avautuminen ja sulkeutuminen
• Ihanteellinen paikkoihin, joissa on vähän tilaa
• Vie vähemmän tilaa kuin kääntöovet auki ollessaan eikä vaadi ylimääräistä tilaa sivuille kuten liukuportti
• Vankka täyshitsattu teräsrakenne vaativiin kohteisiin ja sääolosuhteisiin
• Toimitetaan vakiona pohjalevyllä ja kiipeämisen estolla
• Voidaan nostaa ja siirtää nosturilla tai trukilla