Garda PowerFlex 1500, 25m LED

PowerFlex LED-valolla tehokas valaisu työmaalla tai ihan missä vaan muussa käytössä. 25 metrin LED-nauha kelassa ja kytkentä pistotulpalla. Tätä nauhaa voidaan ketjuttaa 50 asti.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GA-1850 Osasto:

Valaistus sekä ulkona että rakennuksissa on yksinkertaista ja edullista käyttämällä LED-valoja. Se antaa voimakasta valoa ja voi usein korvata perinteiset valonlähteet. Jokainen rulla koostuu 4500 korkeatehoisesta LEDistä, jotka on jaettu tasaisesti koko pituudelle. Tämä tarjoaa hyvän työvalon koko LED-nauhan pituudelta. LED-nauhalla on monia käyttötarkoituksia, ja se on jaettu 1 metrin mittaisiin itsenäisiin segmentteihin, mikä tarkoittaa, että jos yksi segmentti lopettaa toimintansa, muut LED-nauhan osat jatkavat valaisemista.

PowerFlex LED-nauhan voi ketjuttaa 50m asti.

Tällaisen valaistuksen avulla säästät sekä aikaa, rahaa että ympäristöä. Se on erittäin nopea asentaa (pistotulppaliitäntä), vie vähän varastotilaa, ja LED-nauha on kestävä eikä siinä ole särkyviä osia tai lamppuja, jotka on vaihdettava. Tämä tarkoittaa alhaisia käyttö- ja ylläpitokustannuksia.

25 metriä tehokasta LED-nauhaa pistotulppaliitännällä!

– Tasainen valaistus, ei pimeitä kohtia
– Nopea ja helppo asennus
– Tilaa säästävä
– Joustava käyttö ulkona ja sisällä
– Sähköä säästävä