Garda SafeLight ECO 2x25m

Nemkon hyväksymä LED-nauha integroidulla ohjausvalolla. Mikäli sähköt jostain syystä katkeavat hohtaa LED-nauha vihreää valoa vielä 2-5 minuuttia. Toimitetaan pahvikelassa, mikä on ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Vähentää muovin käyttöä ja välttää turhaa muovijätettä. LED valossa on myös kaikki edut ja käyttöalueet kuin muillakin led-nauhoillamme, ja se on hyvä työvalo käytettäväksi sekä sisällä että ulkona. LED-nauha toimitetaan laatikossa 2 kpl, 2x25 m. Valaistusta yhteensä 50 m käyttövalmiina.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GA-1877 Osasto:

LED-nauha antaa voimakkaan valon, ja se voidaan kytkeä sarjaan jopa 150 m asti. Se voi usein korvata perinteiset valonlähteet, jolloin vältyt polttimoiden rikkoutumisesta tai vaihtamisesta. Tämä tarkoittaa alhaisia ​​käyttö- ja ylläpitokustannuksia. Jokainen nauha koostuu tehokkaista LED-valoista, jotka jakautuvat tasaisesti koko pituudelle. Sillä on monia käyttötarkoituksia ja se on jaettu itsenäisiin 1 metrin segmentteihin, mikä tarkoittaa, että jos yksi segmentti lakkaa toimimasta, loput LED-nauhasta palavat edelleen. Säästät sekä aikaa, rahaa että ympäristöä käyttämällä tämäntyyppistä valoa. Helppo käyttää, liitäntä pistotulpalla.

Käyttökohteita ovat mm. käytävä- ja rivivalaistus, opasvalot porraskäytävissä, hissikuilut, uloskäyntien merkinnät, julkisivuvalaistus, varastot, varastohallit, rakennusaitojen varrella jne.

Kytketään suoraan 230 V:iin.

– Tasainen valaistus, ei tummia pisteitä
– Helppo ja nopea kokoaminen
– Tilaa säästävä – Säilytetty rummussa
– Joustava käyttö ulkona ja sisällä
– Virransäästö

Katso tuotevideo: