Liukuportti konekäyttöinen

Konekäyttöinen raskas liukuportti soveltuu kohteeseen jossa on leveät tai paljon liikennettä omaavat ajoaukot sekä koneelliset liukuportit.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): FI-42 Osasto:

Raskas liukuportti soveltuu kohteisiin missä tarvitaan suurta ajoaukkoa, tukevampirakenteista sekä toimintavarmaa porttia. Tämä portti on varma valinta kun portti koneellistetaan. Portilla voidaan sulkea yksiosaisena 3-10m ajoväylä ja kaksiosaisena jopa 20m ajoväylä.

Portin profiili on pursotettua alumiiniprofiilia (AIMgSi T5 SFS 25291) mikä tekee siitä kevyen myös käsikäyttöisenä. Porttia valmistetaan verkko- ja profiilitäytteellä ja se voidaan varustaa piikkilangoin tai piikkilistalla. Pylväsrakenne estää jopa autolla läpiajoyrityksen.

Raskaan liukuportin automatiikka, koneistaminen ja lukitus
Sähkökäyttöinen raskas liukuportti lukkiutuu koneistolla ja käsikäyttöinen lukitaan riippulukolla. Sähköisellä avauskoneistolla varustettu portti voidaan avata esim. painikkeella portin vierestä, kortinlukijalla tai koodilukolla, radio-ohjauksella eli ns. kapula-avauksella tai GSM-avauksella.

Ohjauskeskuksena käytämme mikroprosessoripohjaista keskusmallia, joka sisältää kaikki tavalliset täysautomaattisen käytön ominaisuudet kuten liitännät turvavalokennolle, kauko-ohjauslaitteille, impulssiavaukselle ajoneuvoilmaisimesta, 1/2 -aukiohjauksen, automaattisen sulkeutumisen, käyntiajan rajoituksen ja esteen poistumisen tunnustelun.

Liukuportin perustaksi valetaan tasainen betonilaatta. Laatan paksuus, raudoitus ja korko katsotaan aina asennuspaikan ja portin mukaan. Korkoa määritettäessä on huomioitava portin liikkeen ulottuvuus aukeamis- ja sulkemissuuntaan.