Garda pyöröportti pohjalevyllä, aukot trukkipiikeille

Pyöröportti, jonka pohjalevyssä aukot trukkipiikeille on tukeva ja edullinen pyöröportti käytettäväksi rakennustyömailla, mm. yhdessä työmaa-aitojen kanssa. Kuumasinkitty rakenne ja värinä pulverimaalattu musta. Toimitetaan joko litteällä teräspohjalevyllä tai pohjalevyllä, jossa on aukot trukkipiikeille. Käytetään yhdessä kulunvalvontajärjestelmän kanssa, milloin voidaan helposti valvoa alueelle pääsyä. Huom! Tässä pyöröportissa mukana pohjalevy jossa trukkipiikkien aukot.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GA-1409 Osasto:

Pyöröporttien käyttö työmaalla takaa hyvän työturvallisuuden ja kulkuliikenteen hallinnan. Portti päästää sisään ja ulos vain 1 henkilön kerrallaan, ja se voidaan varustaa rakennuskortinlukijalla sisään- ja uloskulun valvontaa varten. Tämä antaa yleiskuvan siitä, keitä alueella on koko ajan.

Tarjoamme kestävän ”plug & play” -tyyppisen pyöröportin eli kytkettäessä sähköt on portti käyttövalmis oletusasetuksilla. Pyöröportissa on muun muassa vahva rakenne ja signaalivalot läpikululle. Kuumasinkitty ja pulverimaalattu mustaksi sekä saatavilla tasaisella pohjalevyllä tai trukkipiikkien aukoilla varustetulla pohjalevyllä. Varustettu kattovaloilla ja lämmityselementillä kestämään kylmiä talvia ja mukana tulee kaikki kiinnikkeet portin ja työmaa-aidan yhdistämiseksi. Kulkukäytävän leveys on 60 cm ja kiertokulma 120°.

• Tukeva ja edullinen pyöröportti käytettäväksi työmaa-aitojen kanssa

• Käytetään yhdessä kulunvalvontajärjestelmän kanssa, jotta voidaan hallita pääsyä rakennustyömaalle ja saada yleiskuva alueella olevista henkilöistä

• Kuumasinkitty muotoilu ja pulverimaalattu mustaksi

• Saatavissa joko tasaisella pohjalevyllä tai pohjalevyllä, jossa paikat trukkipiikeille

• Tehty kestämään pohjoista ilmastoa

• Kattovalo ja merkkivalo ohitusta varten