30. toukokuuta 2024 / Lehdistötiedote

Garda Sikring Group viimeistelee GPP Perimeter Protection -yrityksen hankinnan Suomessa

GPP Perimeter Protectionin liittyessä tiimiin, Garda Group on nyt hankkinut kaikki Perimeter Protection Groupin pohjoismaiset toiminnot.

GPP Perimeter Protection sijaitsee Nurmijärvellä ja Kemissä, sillä on 3,4 miljoonan euron liikevaihto ja 20 korkeasti koulutettua työntekijää. Yritys tulee osaksi Garda Groupin olemassa olevia yhtiöitä Suomessa, Puomitekia ja Teknoinfraa.

 

Lue koko lehdistötiedote 22. maaliskuuta koskien Garda Sikring Groupin Perimeter Protection Groupin pohjoismaisten toimintojen hankintaa. Lue koko lehdistötiedote

 

 

 


Garda Sikring Group
Garda Sikring Group on johtava turvallisuuspalvelujen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Ryhmään kuuluu yrityksiä Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa ja yrityksillä on yhteensä yli 1400 työntekijää. Garda Sikring Group tarjoaa laajan valikoiman fyysisiä ja teknisiä turvallisuustuotteita ja -palveluita, mukaan lukien aluesuojaus, tekninen turvallisuus, korkean turvallisuuden ratkaisut, lukot, tieliikenneturvallisuus ja teollisuusovet. Olemme innovatiivinen, sitoutunut ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja toimittajillemme. Otamme sosiaalisen vastuumme vakavasti. Olemme intohimoisia uuden kestävän kasvun ja kehityksen suhteen alallamme.