Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien aidoissa ja suunnittelussa on tärkeää huomioida lapsien turvallisuus ja EU:n asettamat turvanormit. Tarjoamme erilaisia aitamalleja, jotka on suunniteltu erityisesti päiväkotien ja koulujen tarpeisiin. Ratkaisut jotka estävät lapsia kiipeämästä aidoilla ja estävät lapsia mm. karkailemasta pihoilta.

Koulujen päivittäisen turvallisuuden suojaus aidoilla

EU:n asettamat turvanormit määrittelevät muun muassa, että aidan on oltava tarpeeksi korkea, vahva ja kestävä, jotta se estää lasten pääsyn vaarallisiin paikkoihin. Lisäksi turva-aidan on oltava suunniteltu siten, että lapset eivät pysty kiipeämään sen yli eikä se saa sisältää teräviä tai teräviin reunoihin liittyviä riskejä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että turva-aidan suunnittelussa on tärkeää huomioida lapsien turvallisuus ja EU:n asettamat turvanormit. Tarjoamme erilaisia aitamalleja, jotka on suunniteltu erityisesti päiväkotien ja koulujen tarpeisiin, ja jotka estävät lasten kiipeilyn aidoilla ja mahdolliset muut vahingot liittyen aitojen turvallisuuteen päiväkoti- ja kouluympäristöissä.

Koulujen ja päiväkotien portit

Koulujen ja päiväkotien aidat estävät lasten karkailua ja muodostaa hyvän suojan päivittäiseen arkeen. Kaikki päiväkotiporttimme toimitetaan puristussuojalla saranapuolella, jotta mitään käsiä ei jää puristuksiin avattaessa tai suljettaessa porttia. Myös erilaisia manuaalisia ja automaattisia avausmekanismeja on halutessanne mahdollista yhdistää portteihin.

Useimpia tuotteitamme pystytään hyödyntämään turvallisuuden parantamiseksi kouluissa ja päiväkodeissa

Minkä toimialan suojausta tarvitsette?

Olemme rakennus- ja rakennustyömaiden kannettavien turvajärjestelmien asiantuntija. Tarjoamme kokonaisratkaisuja urakoitsijoille ja muille rakennusalan yrityksille.
Meiltä löydät tuotteet urheilutapahtumien, konserttien, messu- ja myyntialueiden, festivaalien ja muiden paikkojen turvalliseen suojaukseen.
Urheilukeskukset ja urheilukentät vaativat usein erilaisia ​​turvaratkaisuja riippuen lajeista ja aktiviteeteista joita keskuksissa harjoitetaan. Puomitek Oy tarjoaa mm. erityyppiset aidat, sekä siirrettävät että kiinteät ratkaisut.
Lapsemme ovat kaikkein arvokkaimpia, ja koulujen ja päiväkotien on varmistettava turvallisuus normaalin käytön ja korjausten / ylläpidon aikana. Meillä on tarvitsemasi ratkaisut, jotta turvallisuus voidaan taata.