Urheilukeskukset ja kentät

Puomitek tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja turvallisuusratkaisuja urheilukeskuksille ja urheilualueille. Tuotteet vaihtelevat yksinkertaisesta ja joustavasta aluesuojauksesta aina liikutettaviin urheilualueiden aitoihin ja suojiin. Meitlä löytyy automatisoidut portit suurille areenoille liikenteen hallintaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia räätälöityjä tilaustuotteita urheilukeskusten tarpeisiin. Olemme siis lähes täydellinen toimittaja kaikkiin urheilukeskusten aluesuojaus vaatimuksiin, mitä tarvitaan urheilukeskuksen turvaamiseen ja käyttöön, sekä suuriin, että pienenpiin ratkaisuihin.

Urheilukenttien aidat ja kulunvalvonta

Urheilukeskukset, suuret ja pienet, tarvitsevat aina aitausta. Se voi olla yksinkertainen verkkoaita ympäröivän alueen ympärillä tai korkea elementtiaitaus, jotta pallot eivät helposti karkaile esimerkiksi jalkapallokentältä lähialueille. Tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Meillä on standardi aitaratkaisuja tai erikoisratkaisuja. Lisäksi tarjoamme porttiratkaisuja, jotka sopivat hyvin alueille, joilla tarvitaan ajoneuvojen pääsyvalvontaa.

Ota yhteyttä meihin, autamme teitä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinne.

Siirrettävät aidat

Tarjoamme eristysaitoja, joissa on integroitu jalka, ja ne ovat ihanteellisia esimerkiksi tilasulkuun ja jonotuksen hallintaan. Myydyin aitamme on eristysaita Smart, joka on erittäin helppokäyttöinen alhaisen painonsa ansiosta ja siinä on pyöristetty kehys ilman teräviä reunoja.

Suojausten profilointi

Tapahtumien yhteydessä on usein tarpeen tehdä sponsorilogot näkyviksi tai informoida yleisöä. Tämä voidaan helposti tehdä PVC-kankaiden avulla, jotka on varustettu renkailla kiinnittämistä varten aitoihin. Toimitamme laadukkaita kankaita haluamassasi koossa, ja autamme mielellämme luomaan painovalmiita tiedostoja lähetettyjen logojen, kuvien jne. perusteella.

Näkösuojaksi meillä on edullisia kertakäyttöisiä kankaita, jotka estävät näkymän alueelle.

Nykyiset tuotteet urheilutiloihin

Minkä toimialan suojausta tarvitsette?

Olemme rakennus- ja rakennustyömaiden kannettavien turvajärjestelmien asiantuntija. Tarjoamme kokonaisratkaisuja urakoitsijoille ja muille rakennusalan yrityksille.
Meiltä löydät tuotteet urheilutapahtumien, konserttien, messu- ja myyntialueiden, festivaalien ja muiden paikkojen turvalliseen suojaukseen.
Urheilukeskukset ja urheilukentät vaativat usein erilaisia ​​turvaratkaisuja riippuen lajeista ja aktiviteeteista joita keskuksissa harjoitetaan. Puomitek Oy tarjoaa mm. erityyppiset aidat, sekä siirrettävät että kiinteät ratkaisut.
Lapsemme ovat kaikkein arvokkaimpia, ja koulujen ja päiväkotien on varmistettava turvallisuus normaalin käytön ja korjausten / ylläpidon aikana. Meillä on tarvitsemasi ratkaisut, jotta turvallisuus voidaan taata.