Rakentaminen ja infra

Rakennus- ja infrastruktuuriala on iso toimiala Suomessa, mutta samalla myös yksi alttiimmista vahingoille. Teemme paljon töitä onnettomuuksien välttämiseksi. Puomitekin ratkaisut ja tuotteet tilapäiseen suojaukseen varmistavat ihmisten turvallisuuden ja terveyden työmailla. Meillä on markkinoiden laajin valikoima siirrettäviä tuotteita ja ratkaisuja rakennustyömaille ja infrastruktuuriprojekteihin.

Siirrettävät suoja-aidat ja työmaa-aidat

Työmaa-aidat ovat yleisin tapa eristää ja suojata rakennustyömaata. Ne tarjoavat korkean joustavuustason, ja valikoima lisävarusteita on saatavilla turvallisuustason lisäämiseksi. Korkeat aidat ovat saatavilla erilaisissa laaduissa, ja aidan valinta tulisi arvioida hinnan, toivottavan käyttöiän ja rakennustyömaan vaatimusten perusteella. Korkein laatutaso ei aina ole tarpeen, mutta on tärkeää valita työmaa-aita, joka täyttää vaatimukset.

Työmaa-aidan valinta tulisi aina määritellä työmaan keston ja suojaustasovaatimusten mukaan.

Portit ja kulunseuranta

Pääsy aluesuojatulle alueelle riippuu turvallisuustasosta. Meillä on kaikenlaisia ​​ratkaisuja yksinkertaisista kävely- ja ajoporteista, jotka voidaan lukita riippulukolla, moottorilla varustettuihin portteihin. Portteihin saadaan GSS-ohjausyksikkö ja HMS-kortinlukija, joka tarjoaa helposti täydellisen yleiskuvan siitä, kuka on alueella ja dataa portin käyttömääristä.

Suojapeitteet

Monet haluavat käyttää työmaa-peitteitä suojatakseen rakennustyömaan näkyviltä ja estääkseen pölyn ja pienten kivien leviämisen kaduille. Peitteet ovat täydellisiä myös miellyttävämmän ympäristön luomiseksi naapureille ja ohikulkijoille sekä varoittamaan alueen voimassa olevista työterveys- ja turvallisuussäännöksistä. Jos rakennetaan tiheästi asutuilla alueilla, on suositeltavaa käyttää äänenvaimennuspeitteitä, jotka vähentävät melutasoa 14-20 dB.

Lisävarusteet

On olemassa erilaisia lisävarusteita, työmaasuojausten ja aitojen tehostamiseksi Näitä ovat esimerkiksi turvaklipsit rakennusaitojen välissä, kuljetuspalletit aidoille, LED-valaistus aitaviivan varrella, tuulensuojaus aidoille sekä heijastinnauhat paremman näkyvyyden saavuttamiseksi.

Rakennuttajan on järjestettävä turvallinen työympäristö rakennustyömaille ohjeistuksien ja määräysten mukaan. Nämä velvollisuudet varmistavat, että rakennus- tai infrastruktuurityömaan turvallisuus, terveys ja työympäristö ovat kunnossa.

Sisäisen valvonnan asetus on osa työsuojelu-, terveys- ja ympäristölainsäädäntöä, joka määrittelee tarkemmin ja konkreettisemmin, mitä sisäinen valvonta tarkoittaa ja mitä vaatimuksia siihen liittyy. Nämä ovat systemaattisia toimenpiteitä varmistamaan, että yrityksen toiminnot ovat työsuojelu-, terveys- ja ympäristölainsäädännön mukaisia. Asetusta kutsutaan myös työsuojelu-, terveys- ja ympäristöasetukseksi, ja se koskee kaikkia toimintoja, jotka kuuluvat tiettyjen lakien piiriin, jotka käsittelevät erilaisia terveys-, ympäristö- tai turvallisuusnäkökohtia.

Kaikkien, jotka tekevät työtä rakennus- ja työmailla, sekä suomalaisten, että ulkomaalaisten työntekijöiden, on oltava työsuojelu-, terveys- ja ympäristökortti Työmaakortin tarkoituksena on auttaa luomaan parempi käsitys rakennus- ja työmaan toimijoista.

 

Tämän asetuksen tarkoituksena on suojella työntekijöitä vaaroilta, jotka syntyvät tai voivat syntyä kaivos- tai kalliotyöhön liittyen.

 

Minkä toimialan suojausta tarvitsette?

Olemme rakennus- ja rakennustyömaiden kannettavien turvajärjestelmien asiantuntija. Tarjoamme kokonaisratkaisuja urakoitsijoille ja muille rakennusalan yrityksille.
Meiltä löydät tuotteet urheilutapahtumien, konserttien, messu- ja myyntialueiden, festivaalien ja muiden paikkojen turvalliseen suojaukseen.
Urheilukeskukset ja urheilukentät vaativat usein erilaisia ​​turvaratkaisuja riippuen lajeista ja aktiviteeteista joita keskuksissa harjoitetaan. Puomitek Oy tarjoaa mm. erityyppiset aidat, sekä siirrettävät että kiinteät ratkaisut.
Lapsemme ovat kaikkein arvokkaimpia, ja koulujen ja päiväkotien on varmistettava turvallisuus normaalin käytön ja korjausten / ylläpidon aikana. Meillä on tarvitsemasi ratkaisut, jotta turvallisuus voidaan taata.