Tapahtumat

Meiltä löydätte laajat valikoimat erilaisia tuotteita tapahtumien turvalliseen suojaukseen. Valikoimissamme on sekä korkeat että matalat tapahtuma-aidat eli ns. mellakka-aidat, joita voidaan käyttää esimerkiksi urheilutapahtumissa, konserteissa, messu- ja myyntialueilla, festivaaleilla ja muissa paikoissa, joissa ihmisiä kokoontuu isoja määriä. Aitoja voidaan käyttää esimerkiksi estämään pääsy tietylle alueelle, järjestämään jonotusta tai ohjaamaan yleisöä oikeaan suuntaan.Tapahtuma-aidat

Valikoimissamme esimerkiksi tapahtuma-aitoja, joissa on integroitu jalka, jotka ovat ihanteellisia esimerkiksi tilasulkuun ja jonotuksen hallintaan. Myydyin aitamme on tapahtuma-aita Smart, joka on erittäin helppokäyttöinen alhaisen painonsa ansiosta. Tapahtuma-aidassa on myös pyöristetty kehys ilman teräviä reunoja.

Suojausten profilointi

Tapahtumien yhteydessä on usein tarpeen saada sponsorilogot näkyviksi tai informoida yleisöä. Tämä voidaan helposti tehdä PVC-kankaiden avulla, jotka on valmiiksi varustettu erillisillä kiinnitysrenkailla kiinnittämistä varten aitoihin. Toimitamme laadukkaita kankaita haluamassasi koossa, ja autamme mielellämme luomaan painovalmiita tiedostoja lähetettyjen logojen, kuvien jne. perusteella.

Näkösuojaksi meillä on edullisia kertakäyttöisiä kankaita, jotka estävät näkymän alueelle tarvittaessa.

Lisävarusteet

Eri tyyppiset lisävarusteet voivat olla järkeviä tapahtuman sujuvan ja turvallisen toteuttamisen kannalta. Meillä on esimerkiksi tarjolla kuljetustelineitä aitojen helppoon säilytykseen ja siirtelyyn, sekä tukipalkkeja/painolohkoja ja vinotukia, jotka estävät aitojen kaatumisen voimakkaassa tuulessa.

Minkä toimialan suojausta tarvitsette?

Olemme rakennus- ja rakennustyömaiden kannettavien turvajärjestelmien asiantuntija. Tarjoamme kokonaisratkaisuja urakoitsijoille ja muille rakennusalan yrityksille.
Meiltä löydät tuotteet urheilutapahtumien, konserttien, messu- ja myyntialueiden, festivaalien ja muiden paikkojen turvalliseen suojaukseen.
Urheilukeskukset ja urheilukentät vaativat usein erilaisia ​​turvaratkaisuja riippuen lajeista ja aktiviteeteista joita keskuksissa harjoitetaan. Puomitek Oy tarjoaa mm. erityyppiset aidat, sekä siirrettävät että kiinteät ratkaisut.
Lapsemme ovat kaikkein arvokkaimpia, ja koulujen ja päiväkotien on varmistettava turvallisuus normaalin käytön ja korjausten / ylläpidon aikana. Meillä on tarvitsemasi ratkaisut, jotta turvallisuus voidaan taata.