Pullerter der det vises hvordan det også ser ut under bakken

High-Security tuotteet

 

High-security tuotteita tarvitaan erilaisissa tapahtumissa ja tilanteissa, jossa on tarve suojata ihmisiä ja erilaisia kiinteistöjä vaikkapa liikkuvien ajoneuvojen varalta. Meiltä löytyy erilaisia ratkaisuja, joissa tarvitaan erityisen korkeaa suojatasoa. Tämä voi tarkoittaa PAS68-sertifioituja ajotieportteja ja pollareita riskialttiissa rakennuksissa tai katukalusteita, joissa tavoite on toteuttaa turvallisempaa keskustaa. Meillä on asiantuntemusta tehdä riskianalyysejä sekä mukauttaa fyysistä kohdesuojausta erilaisiin tarpeisiin.

Tuotteet ja ratkaisut korkean turvallisuusluokituksen kohteisiin ja tarpeisiin

Tarjoamme high-security tuotteita,  sekä erilaisia korkean turvallisuuden ratkaisuja kriittisen infrastruktuurin, terrorismin torjunnan tai muiden korkean turvallisuustason kohteiden suojaukseen. Yleisesti näihin kohteisiin kohdistuu korkeampi turvallisuusvaatimus joko lain ja/tai riskianalyysien perusteella. Tämä voi koskea esimerkiksi puolustusvoimia, valtionverkkoa, vankiloita, poliisia, suurlähetystöjä, pankkeja tai julkisia tiloja.

Kohteiden suojauksessa keskitytään usein yhdistämään erilaisia esteitä saavuttaaksemme halutun turvallisuustason: Keskitytään ajan voittamiseen, mutta myös oikeiden edellytysten varmistamiseen omille vastatoimenpiteille/reaktioille.

 

Meillä on pitkä kokemus korkean turvallisuuden alalta, ja laaja valikoima sertifioituja ajoneuvonkestäviä, luodinkestäviä ja murtosuojattuja turvatuotteita aluesuojaukseen, kiinteistöjen turvaamiseen, sekä erilaisten tilojen turvallisuuden ratkaisemiseen. Neuvomme riskianalyyseissä, suunnittelemme kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja ja asennamme ratkaisuja täyttämään kohteen turvallisuusvaatimukset koko Suomessa. Verkkosivuillamme on valikoima sertifioituja tuotteitamme, mutta toimittajiemme kautta meillä on huomattavasti laajempi valikoima, mistä  tuotteet voidaan valita haluamaanne tarpeeseen.