Huoltopalveluiden toimitusehdot

Meillä on huolto-ja ylläpidon asiakkaillemme eri kokoluokan palvelumalleja, jotka perustuvat erittäin perusteelliseen arvioon kaikista aluesuojausten sähkölaitteista ja kaikista toiminnallisista osista, kuten vaihteista, puristusnauhoista, jousista jne. Palvelun jälkeen asiakas saa täydellisen raportin, joka kuvaa mitä kuluvia osia pitäisi vaihtaa tai korjata. Palvelu sisältää voitelun, säädön, paristojen vaihdon ja yleisen huollon (suurtaajuuskäytössä on harkittava kahta vuosihuoltoa). Korjauskustannukset eivät sisälly palvelusopimukseen.

 

Puomitek Oy, toimittaa erilliset palvelu, tuote- ja toimitusehdot tilausvahvistusten ja tarjousprosessin yhteydessä liittyen Puomitek Oy:n edustamiin tuotteisiin. Näistä dokumenteista käy tarkemmin puomitekin tuotteiden takuuajat- ja asennuksiin liittyvät toimitusehdot.

Puomitek Oy tarjoaa myös valtakunnallista huolto- ja ylläpitopalvelua ja valmiutta kaikille aluesuojattujen alueiden turvallisuustuotteille. Tarjoamme erilaisia valmiusasteita tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.