Garda ääntä vaimentava suojapeite 3,5m

Rakennustoiminnan aiheuttamaa melua ei voida välttää, mutta melua vaimentavilla suojapeitteillä sitä voidaan vähentää merkittävästi. Tarjoamme kevyet suojapeitteet, joiden paino on vain 1600 g/m², joten niitä on helppo käsitellä. Yhden työmaa-aitalementin kokoinen ääntä vaimentava suojapeite.
Lue yksityiskohtainen tuotekuvaus

Tuotetunnus (SKU): GA-1655 Osasto:

Yksittäisen työmaa-aitaelementin kokoinen ääntä vaimentava suojapeite. Rakennustoiminnan aiheuttamaa melua ei voida välttää, mutta melua vaimentavilla suojapeitteillä sitä voidaan vähentää merkittävästi. Tarjoamme kevyet suojapeitteet, joiden paino on vain 1600 g/m², joten niitä on helppo käsitellä. Tehokas kangas vähentää melua. Koostuu vahvistetusta PVC:stä palosuojamateriaalista, jossa on eristävä akustinen vaahtokerros. Tämä materiaali sekä estää melun, että vaimentaa sitä. Vedenpitävä ulkokerros suojaa hyvin sateelta ja kylmältä. Kevyt kangas innovatiivisesta ja tehokkaasta materiaalista, jonka paino on noin 40 % pienempi kuin muilla ääntä vaimentavilla suojapeitteillä. Vähentää aitojen ja rakennustelineiden rasitusta. Suojapeitteen pituus on 3,5 m ja korkeus mukautettu rakennusaidan mukaan. Toimitetaan joko harmaana (RAL 431C) tai logopainatuksella.

Voidaan käyttää joko työmaa-aitojen kanssa tai sitten myös rakennustelineisiin kiinnitettyinä.

Suojapeitteet on testattu kohinanvaimennusstandardin BS EN ISO 717-1 mukaisesti, ja se osoittaa vaimennusta välillä 14-16 dB. Tämä on 2-6 dB parempi kuin kilpailevat suojapeitteet. Lisäksi tämä kangas on n. 40 % kevyempi, mikä rasittaa vähemmän aitoja ja rakennustelineitä.

Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi on tärkeää sijoittaa suojapeite mahdollisimman lähelle melulähdettä. Se, miten ihmiset kokevat äänitason muutokset, on subjektiivista, mutta tutkimukset osoittavat, että vaimennuksen on oltava vähintään 10 dB, jotta se koetaan merkittäväksi eroksi.

Tilaa tuote